Marcel Ciolacu atacă legea carantinei: „În niciun caz NU vom permite transformarea ţării în lagăr medical!”

Marcel Ciolacu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj dur la adresa premierului şi ministrului Justiţiei, pe care îîi somează să apară în faţa Senatului pentru a discuta şi amenda legea carantinei, împreună cu reprezentanţi ai CSM şi ai ONG-urilor care se ocupă de drepturile omului.

„Premierul Orban și Ministrul Justiției Predoiu trebuie să vină URGENT în Senatul României!! Unde românii trebuie apărați, nu abuzurile comise sub pretextul pandemiei!

Virusul nu are culoare politică, dar Prostia, Neputința și Lăcomia sunt vopsite în galben! Pentru a-și acoperi furturile, Guvernarea PNL lovește zi de zi în români.

Legea carantinei, trimisă de Guvern Parlamentului, este dovada supremă a batjocurii la adresa drepturilor și libertăților românilor. Ieri, la Cameră, am corectat o parte importantă a acesteia, eliminând zeci de nenorociri, dar descoperim alte orori juridice și o luăm acum de la capăt în Senat.

Le solicit prezența premierului și ministrului Justiției la dezbateri, față în față cu CSM, ONG-urile de apărare a drepturilor și libertăților cetățenești, medici și pacienți!

În niciun caz NU vom permite transformarea țării în lagăr medical! Guvernarea PNL a produs numai aberații! Pe bandă rulantă. Însă, cei care suferă din cauza incompetenței crase a PNL sunt românii!”, a scris preşedintele interimar al PSD.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *