Marcela Fota, în şoc după moartea soţului! Din păcate, nu e sigurul care a decedat

Vestea că soțul ei s-a stins din viață a venit ca un trăsnet pentru Marcela Fota. Nicio clipă nu s-ar fi gândit că bărbatul pe care l-a iubit atâția ani și-ar putea pierde viața la un an de la căsătorie. Însă, această tragedie nu este singurul eveniment care-i umbrește viața. Fratele ei și al Mariana Ionescu Căpitănescu s-a stins din viață în urmă cu câțiva ani. Pierderea lui a lăsat o rană ce nu poate fi vindecată niciodată.
Marcela Fota și Mariana Ionescu Căpitănescu au trăit clipe pline de durere când au aflat că fratele lor s-a stins din viață. În urmă cu câțiva ani, bărbatul a decis să-și pună capăt zilelor fără să lase un bilet de adio. Tragedia aceasta a făcut-o pe Marcela Fota să sufere foarte mult, mai ales că interpreta de muzică populară nu se afla în țară și nu și-a putut lua adio de la fratele ei.
„În timp ce eram în America am pierdut un frate și atunci mi-am dat seama că pentru absolut nimic în lume nu trebuie să stai departe de familie și de ai tăi. A fost crunt. Mariana (n.r. Mariana Ionescu Căpitănescu) mi-a spus și n-am conștientizat inițial. Au urmat trei zile de coșmar. În prima zi am căutat bilet să vin în țară. Nu am găsit. Nu puteam ajunge să-l prind până să-l înmormânteze. Aveam prieteni care erau acolo. M-au păzit. Trei zile au fost de nesomn, nu mai puteam plânge. Urlam. A fost dureros. Acum, mamă fiind îmi dau seama ce șoc au putut lua”, a mai dezvăluit Mariana Fota.
Soțul Marcelei Fota s-a stins din viață
Soțul Marcelei Fota, cunoscuta interpretă de muzică populară, a suferit un infarct, chiar în timp ce se afla la coadă la Serviciul de Taxe și Impozite din Craiova. Bărbatul de 47 de ani a fost resuscitat minute bune, dar, din păcate, fără rezultat.
Vestea a venit ca un trăsnet pentru artistă, mai ales că cei doi aveau doar un an de când își uniseră destinele în fața lui Dumnezeu. Marcela Fota și soțul ei au avut o relație de 13 ani până să ajungă în fața altarului, iar din iubirea lor s-a născut un băiețel.
S-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă
Pe 28 decembrie, Soțul artistei de muzică populară se afla în incinta Serviciului de Taxe și Impozite Craiova și i s-a făcut rău. Medicii ajunși la fața locului l-au resuscitat minute bune, fără rezultat însă. În cele din urmă, a fost declarat decesul bărbatului de doar 47 de ani.
În acest caz, a fost întocmit un dosar penal de ucidere din culpă, iar la finalul anchetei, va fi propusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă, conform Gazetei de Sud. De asemenea, s-a dispus efectuarea unui examen criminalistic pentru a determina cauza exactă a morții suspecte a bărbatului.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *