Marcela Fota, mesaj dureros la o lună de la moartea soțului ei: „Încerc să fac o…”

Soțul Marcelei Fota s-a stins din viață la vârsta de 47 de ani, după ce a făcut un infarct. Bărbatul se afla în incinta Serviciului de Taxe și Impozite Craiova când i s-a făcut rău.

Imediat, la fața locului a ajuns un echipaj al Serviciului de Ambulanță Dolj, dar, din nefericire, manevrele de resuscitare nu au avut niciun rezultat, iar medicii au fost nevoiți să declare decesul.

Abia la o lună de la moartea soțului ei , cântăreața de muzică populară a postat un mesaj pe rețelele de socializare. „Nu lăsa sufletul să moară oricâte ți s-ar întâmpla, iar dacă viața te doboară încerc să fac o lecție din ea”, a scris Marcela Fota.

Fratele artistei s-a sinucis
În urmă cu câțiva ani, Marcela Fota a trăit clipe pline de durere când a aflat că fratele său s-a stins din viață.

Mai exact, bărbatul a decis să-și pună capăt zilelor fără să lase un bilet de adio. La vremea respectivă, cântăreața de muzică populară nu se afla în țară și nu și-a putut lua adio de la fratele ei.

În timp ce eram în America am pierdut un frate și atunci mi-am dat seama că pentru absolut nimic în lume nu trebuie să stai departe de familie

și de ai tăi. A fost crunt. Mariana (n.r. Mariana Ionescu Căpitănescu) mi-a spus și n-am conștientizat inițial. Au urmat trei zile de coșmar. În prima zi am căutat bilet să vin în țară. Nu am găsit. Nu puteam ajunge să-l prind până să-l înmormânteze. Aveam prieteni care erau acolo. M-au păzit. Trei zile au fost de nesomn, nu mai puteam plânge. Urlam. A fost dureros. Acum, mamă fiind îmi dau seama ce șoc au putut lua”, povestise Mariana Fota.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *