Mare nuntă în România azi. Incredibil câte perechi de nași au Armin Nicoară și Claudia Puican

Armin Nicoară și Claudia Puican se căsătoresc marți, 27 septembrie. A venit ziua cea mare pentru cei doi artiști care vor spune marele DA în fața ofițerului de stare civilă, și își vor jura iubire eternă la cununia religioasă. Petrecerea de nuntă va avea loc în Timișoara unde sunt așteptați să sosească aproximativ 130 de invitați.

Din cauza programului extrem de încărcat pe care îl au cei doi artiști, nunta a fost organizată pe repede înainte, dar cu totul a fost pus la punct astfel încât mirii să fie mulțumiți. Pentru organizarea evenimentului s-au implicat și socrii mari care au avut grijă să respecte dorințele celor doi îndrăgostiți. Iată că după patru ani de relație, Claudia Puican și Armin Nicoară au decis să-și lege destinele și să continue acest drum în viață, în calitate de cuplu căsătorit.

Avem șapte perechi de nași, iar la petrece o să fie în jur de 130 de persoane. Prima dată am vrut să facem doar cu familia și cu nașii. Eu nu am planificat să fac petrecere, mare chef, dar până la urmă am vorbit cu Georgiana, nașa (n.r – Georgiana Lobonț) și cu Roxana Vașniuc și ne-am adunat în jur de 130 de persoane. O să fie și mulți muzicieni. Petrecerea o să fie la una dintre cele mai frumoase locații din Timișoara, acolo am avut cele mai importante evenimente din viața mea, a spus Armin Nicoară pentru Click!

La dansul mirilor, Claudia Puican și Armin Nicoară vor dansa pe o melodie care le aparține, cântată chiar de către Claudia. Vor fi combinate tradițiile din Banat cu cele din Oltenia, iar după nuntă, mirii nu vor pleca în luna de miere, întrucât Armin și-a programat petrecerea burlacilor.

Ce spune tatăl lui Armin Nicoară despre nora lui

Armin Nicoară face parte dintr-o familie care l-a susținut în tot și toate. Într-un interviu pentru Fanatik, tatăl saxofonistului a mărturisit că își dorea de mult ca fiul lui să căsătorească, însă a mărturisit că nu este neapărat încântat că Armin a plecat de acasă.

“Ți-am zis să îți găsești o fată (n.r. către Armin Nicoară). Să te faci om de familie, să îți faci o familie, copii, casă… Eu n-am vrut să plece de acasă, dar el a plecat. L-a furat nora!”, a declarat tatăl lui Armin pentru Fanatik.

Petrică Nicoară a declarat că nora lui, Claudia, este o fată bună, dar care încă mai are de învățat rostul în familie.

Eu o văd o fată bună. Fiecare avem și negative și pozitive. Încă trebuie să mai învețe rostul de familie. Să aibă ceva în frigider, a spus tatăl lui Armin.

El spera ca în trei-patru ani de zile, să devină bunic și spune că atât el cât și soția sa vor fi alături de copii și nepoți.

laur