Marele regret al Cristinei Țopescu. A trecut un an de la moarte jurnalistei

A trecut un an de la moartea jurnalistei Cristina Ţopescu care s-a stins din viaţă cu un mare regret. Fiica lui Cristian Ţopescu a trecut în nefiinţă la doar un an şi jumătate de la moartea tatălui ei. Trupul acesteia a fost descoperit pe 12 ianurie 2020 în locuinţa proprie.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că decesul acesteia a survenit după data de 28 decembrie 2019. Cristina Țopescu a fost incinerată pe data de 16 ianuarie 2020, la crematoriul Vitan Bârzești.

„Cu mare tristeţe anunţăm prematura trecere în nefiinţă a Cristinei Ţopescu. Pe această cale vă aducem la cunoştinţă că trupul neînsufleţit va fi depus la capelă cimitirului Şerban Vodă (Bellu) miercuri 15 ianuarie ora 14:00. Rugăm păstrarea decenței și a discreției cuvenite. Va fi incinerată conform propriei dorinţe în data de joi 16 ianuarie 2020 la Crematoriul Vitan Bărzeşti. Rugăm păstrarea decenţei şi a discreţiei cuvenite unor astfel de momente grele”, scria în comunicatul de presă

Cu ce regret s-a stins din viaţa Cristina Țopescu

Cristina Topescu a murit cu regretul că nu a devenit mamă. Pe 20 iulie 2020, Cristina Țopescu ar fi împlinit 60 de ani. Una dintre prietenele acesteia, dar și cea care se ocupă de pagina de Facebook a jurnalistei a postat un mesaj emoționant, dar și cu un mesaj la adresa celor care au uitat-o.

”Astăzi Cris ar fi împlinit 60 de ani. Era o pofticioasă înnebunită după sarmalele, șnițelele de pui, piftia, clătitele cu ciocolată sau simple, cu zahăr, orice fel de prăjitură cu ciocolată, înghețată, vinul roșu și plăcintele. Dacă aveți inimă, dați-i pentru sufletul și odihna ei. „Prietenii” ăia „apropiați” care se dădeau înlăcrimați pe la tv au uitat de mult de ea. Dumnezeu să te odihnească în pace, fată dragă și fără de noroc! „ , a fost mesajul postat de o prietenă de-ale Cristinei Țopescu.

În casa Cristinei Țopescu au fost găsiți 3 câini morți

Jurnalista Cristina Ţopescu iubea enorm animalele. În casa în care i-a fost descoperit trupul fără suflare au fost găsiţi de asemenea şi trei câini morţi, dar și alți cinci care erau vii.

La momentul respectiv Marie Jeanne Ion a făcut mărturisiri cu ochii în lacrimi, în direct, despre Cristina Țopescu.

”Dorea să facă lucruri pentru copiii ei. Cristina era foarte preocupată, pe lângă tot ce făcea pentru animale. Sunt absolut șocată. Nu am crezut că e adevărat. Fiecare dintre noi era ocupată cu altceva și nu am apucat să ne vedem. Anul ăsta nu am apucat să vorbesc cu ea. Se întâmpla să nu vorbim câte 2-3 săptămâni și apoi reluăm. Era un om activ, extrem de dinamică, reușea să găsească de fiecare dată o speranță în orice proiect. Nu avea probleme de sănătate. Este cel mai bun om de interviu pe care l-a avut presa românească. Era un profesionist adevărat. A muncit toată viața, dar niciodată nu s-a ferit de muncă. Nu avea probleme financiare atât de grave. Era o persoană echilibrată, dar se enerva când lupta pentru o cauză și nu găsea înțelegere. Este o seară neagră pentru presă românească” , a declarat Marie Jeanne Ion, colegă cu Cristina Țopescu, pentru Realitatea.

Cine a fost Cristina Țopescu
Cristina s-a născut în familia comentatorului sportiv Cristian Țopescu, care a fost căsătorit timp de unsprezece ani, până în anul 1970, cu Rodica Țopescu. În timpul regimului comunist, Rodica a ales să emigreze în Germania și mai apoi în Suedia. Din alte două căsătorii ulterioare alte tatălui său, au mai rezultat doi frați, băieții Cristian (cu Rosemarie) și Felix Sebastian (cu Christel Ungar).

Cristina a urmat Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, din cadrul Universității București, secția engleză – italiană. În perioada 1970 – 1994 a fost în cadrul TVR: prezentator emisiuni de copii (1970 – 1976), prezentator emisiuni tineret (1976 – 1979), prezentator programe (1979 – 1981), prezentator programe și emisiuni de divertisment (1991 – 1994).

Cristina Țopescu a murit la 59 de ani cu regretul ca nu a avut copii. Jurnalista a fost găsită fără suflare la 12 ianuarie 2020 în casa în care locuia. Primele informații arată o moarte naturală, în somn. A fost incinerată la Crematoriul Vitan-Bârzești.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *