Marinela Chelaru a dezvăluit ce pensie primește! După o viață pe scenă, abia se 

Marinela Chelaru, mereu cu zâmbetul pe buze și gata să împartă bucurie în jurul său, trece printr-un moment foarte dificil al vieții sale. După ce timp de mai bine de 30 de ani a încântat publicul din țara noastră cu interpretările sale, actrița a ajuns să se descurce foarte greu cu banii. Problemele de sănătate au împiedicat-o să mai profeseze, pensia pe care o primește abia îi acoperă nevoile minime, iar soțul său a rămas singurul său sprijin.

În vârstă de 62 de ani, Marinela Chelaru a trăit o viață frumoasă, în care s-a bucurat pe deplin de dragostea publicului său. Profesia de actriță parcă i-a fost predestinată, iar personajele pe care le-a adus la viață i-au încântat nespus pe spectatorii săi. Fie că a apărut la televizor sau pe scena teatrului, a dăruit în jurul său râsete și bună dispoziție.

Marinela Chelaru a fost la un pas de moarte

Problemele de sănătate i-au venit în cele din urmă de hac artistei, iar din relatările sale se pare că a fost chiar la un pas să-și piardă viața! Speriată de ceea ce i se poate întâmpla, a apelat de urgență 112 și a fost transporată la spital, unde a primit îngrijirile necesare. A reușit să treacă cu bine peste acest episod dificil, cu toate că a fost nevoită să slăbească câteva kilograme. Silueta sa rotofeie, care i s-a potrivit extarordinar și a făcut-o să se afirme în rândul colegilor săi de breaslă, i-a cauzat dificultăți, așa că a fost nevoită să facă ceva în această privință.

Erau șanse mari să dau colțul. Cred că am avut inimioara chiar puternică de a rezistat atâta […] Când au scris de mine că am murit m-am amărât foarte tare. M-am închinat și eu și am zis că nu-i adevărat.”, a declarat actrița la Chefli la Cuțite.

Actrița are o pensie foarte mică și abia își acoperă cheltuielile

Credința conform căreia artiștii nu sunt recunoscuți și apreciați suficient se aplică și în cazul Marinelei Chelaru, care pe lângă problemele de sănătate are și dificultăți pe plan material. Cei peste 30 de ani petrecuți în lumina reflectoarelor nu au însemnat aproape nimic atunci când s-a retras din activitate, iar pensia pe care o primește este într-adevăr foarte mică.

laur