Mărturii cutremurătoare despre moartea fetiței din Iași. Ce se întâmpla, de fapt, în familia micuței: ”Mama ei nu este deloc afectată”

Detalii sfâșietoare au ieșit la iveală după moartea Sofiei, fetița de doar doi ani din Iași. Mătușile fetiței au povestit că micuța trăia un adevărat calvar lângă mama ei și că a fost bătută de nenumărate ori de aceasta, Mădălina, mama Sofiei, fiind o femeie extrem de violentă. Femeile au mai povestit că Mădălina nu este deloc afectată de decesul propriului său copil. Iată ce se întâmpla, de fapt, în familia micuței!

Moartea fetiței de doi ani din Iași a îndoliat o Românie întreagă. După decesul micuței, mătușile ei au dat cărțile pe față și au povestit că răspunzătoare pentru această tragedie este chiar mama fetei, o tânără în vârstă de 21 de ani.

Mărturii cutremurătoare despre moartea fetiței din Iași

Mătușile Sofiei au mărturisit că mama fetei, Mădălina, o tânără de 21 de ani, nu este deloc afectată de moartea copilului său. Mai mult decât atât, tânăra ar fi fost întotdeauna violentă, iar pe trupul micuței s-au observat mai multe răni, vânătăi și zgârieturi.

Mădălina și-a dus fiica de doar doi ani la spital, cu mașina proprie. Acolo, tânăra le-a explicat medicilor că a găsit-o pe fetița ei inconștientă în cadă, în condițiile în care o lăsase nesupravegheată câteva minute. Teoria mamei fetiței a fost demontată imediat de mătușile Sofiei, care au afirmat că tânăra nu a avut niciodată grijă de cea mică.

Mădălina a rămas însărcinată cu Sofia, însă a dorit să facă întrerupere de sarcină când a fost deja prea târziu, la cinci luni. Așadar, tânăra ar fi considerat întotdeauna că micuța a fost o greșeală.

În ce relații erau, de fapt, Mădălina și Daniel, părinții copilului

Părinții Sofiei, Mădălina și Daniel, s-au despărțit, iar tatăl micuței a plecat la muncă în străinătate. Mama fetei și-a făcut un alt iubit, un bărbat care are doi copii și care i-ar fi interzis să mai păstreze legătura cu tatăl Sofiei, Daniel.

„Mădălina și fratele meu, Daniel, erau despărțiți și au căzut de comun acord ca Sofia să rămână la mamă. Fratele meu o vizita mai rar, pentru că o perioadă a fost plecat în străinătate și s-a întors în urmă cu o săptămână. Imediat ce a ajuns în țară a și căutat-o, dar a încercat să vorbească cu Mădălina și cât a fost plecat, dar ea nu răspundea la telefon. Noi știm că ea acum are un alt iubit și locuiesc împreună, iar el mai are doi copii și poate el nu o lăsa să îi răspundă. Nu avem de unde să știm”, au povestit femeile, potrivit bzi.ro.

După despărțirea părinților, Sofia a rămas la mama ei, în localitatea ieșeană Șorogari. Mădălina nu a anunțat familia tatălui despre tragedie. Tatăl și mătușile copilului au aflat de la nana fetei, când deja aceasta era în stare gravă.

Acum, Daniel, tatăl fetei, și familia lui, doresc să se facă dreptate în cazul morții suspecte a micuței Sofia, considerând că Mădălina și-a ucis cu sânge rece fiica.

laur