Medicii români au cedat. Au ieșit în stradă în fața Guvernului. ”Și noi suntem oameni”

Medicii români nu s-au mai putut abține. Au cedat nervos și au ieșit în urmă cu puțin timp în fața Guvernului!

Protest în plină pandemie în fața Guvernului. Medicii au răbufnit, după ce spun că sunt nevoite să lucreze timp de 12 ore pe salarii mici! Au ieșit în fața Guvernului!

Medicii au ieșit în fața Guvernului, după ce au cedat nervos!

Situație fără precedent în aceste momente în fața Guvernului. Medicii nu s-au mai putut abține și au ieșit în stradă protestând situației în care sunt puși în fiecare zi.

Aceștia luptă în prima linie cu bolnavii de coronavirus și sunt revoltați pe faptul că munca este extrem de grea, mai ales că sunt obligați să stea 12 ore în spital pe niște salarii foarte mici, comparative cu riscul la care sunt expuși în fiecare zi!

Cadrele medicale au ieșit în stradă îmbrăcate în combinezoane, la fel cum sunt și în spital, purtând alături de ei mesaje precum. ”Nu mai putem” / ”Și noi suntem oameni”.

Peste 50 de medici au venit în fața Guvernului pentru a-și exprima nemulțumirea față de sistemul din România în acest context. Aceștia mai spun că trec prin ore cumplite dat fiind faptului că trebuie să fie îmbrăcați cu combinezoane, mănuși de protecție, măști la multe grade Celsius.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *