Medicul Adrian-Streinu Cercel a făcut anunțul: „Studiile spun că pe 20 august se va termina pandemia”

Adrian Streinu-Cercel a declarat în cadrul unei emisiuni televizate că studiile specialiștilor arată ca pandemia de coronavirus va lua sfârșit pe 20 august.

Adrian-Streinu Cercel susține că Universitatea din Singapore a făcut public un studiu despre când se va termina pandemia de COVID-19.

Potrivit specialiștilor care au contribuit la acest proiect, în România pandemia va lua sfârșit pe 20 august.

Medicul a spus că, din punctul lui de vedere, acest studiu este eronat.

„Organizația Mondială a Sănătății nu-și permite să dea astfel de date. Ar fi o eroare majoră să dea astfel de date. De ce?

Vine un document și spune 20 august… problema e ce să o facă lumea când o să audă astfel de lucruri? O să se bucure și o să-și cumpere bilete. Și pe urmă o să vedem că aceste lucruri nu se pot pune în practică”, a adăugat Streinu-Cercel.

Traian Băsescu, adevărul despre demiterea lui Adrian-Streinu Cercel: „El cerea o politică contrară…”

Profesorul Adrian-Streinu Cercel a atras criticile multor oameni, în special lideri politici importanți.

Planul lui Streinu Cercel de izolare totală a cetățenilor peste 65 de ani a fost aspru criticat de către cetățeni și liderii politici, inclusiv premierul Ludovic Orban și președintele Klaus Iohannis.

Pe de altă parte, fostul președinte Traian Băsescu are o părere contrară. El susține că medicul a cerut o testare în masă a populației, la care Guvernul s-a opus.

„Trebuia înlăturat pentru că el cerea o politică contrară celor care conduc ţara în momentul de faţă. Cu cât ştim de mai puţini bolnavi, că mor la casa lor, treaba lor ce fac, dar nu îi avem în evidenţă să ne strice bilanţul”, a adăugat Băsescu.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *