Mesaje care înnebunesc barbații. 10 idei de mesaje pe care orice bărbat ar vrea să le primească

Ai pus ochii pe cineva, dar nu știi exact cum să-l abordezi? Nu-i nimic, noi îți venim în ajutor cu câteva idei geniale prin care cu siguranță vei reuși să cucerești orice bărbat pe care ți-l dorești. Așadar, în continuare vă vom prezenta zece idei de texte ce-i va face pe masculi să înnebunească, arta seducției atingând apoi cote maxime.

Top 10 mesaje prin care vei putea cuceri un bărbat.
Sfaturi pentru a-i face pe masculi să se îndrăgostească de tine.
Cine a spus că doar femeie trebuie curtate? Există și bărbați care deși sunt interesați de dumneavoastră, probabil sunt stângaci sau nu știu exact cum să acționeze. Așadar, nu vă sfiiți să luați voi, femeile, frâiele în mâini și să le dați câteva „semne” care să le dea curaj.

00:00
Ce mesaje le plac bărbaților

Bărbații nu sunt chiar atât de greu de cucerit. Ai nevoie doar de niște replici bune prin care să le demonstrezi că sunt doriți, iar apoi vor cădea garantat la picioarele tale. În general, masculii preferă mesaje mai deocheate, mulți dintre ei gândindu-se la nopțile de amor, însă există și mulți care apreciază textele siropoase, prin care să le arătați că vă gândiți la ei și la binele lor. Trei astfel de mesaje din ultima categorie ar putea fi următoarele: „Să ai grijă cum conduci!”, „Ai mâncat astăzi?”, „Cum te mai simți?”.

Ce mesaje să-i trimiți unui băiat pe care îl placi

Atunci când placi un tip, dar nu-l cunoști prea bine și vrei să-ți faci o relație cu el, nu trebuie să te sperii. Dacă îi vei da niște mesaje amuzante care să-i aducă zâmbetul pe buze, cu siguranță va fi un pas mare către inima lui, căci cine nu adoră flirtul. Câteva exemple ar putea fi: „Salvează-mi numărul. E cel mai tare din lista ta de contacte”, „O să adormi și astăzi la curs?”, „La cum arăți, sigur săruți bine”.

Mesaje indecente pentru el

Cum vă spuneam și mai devreme, unii bărbați preferă mesajele indecente. Pentru a vă putea juca cu mințile lor, puteți încerca următoarele variante: „Nu mă mai satur de tine”, „Abia aştept să te văd gol diseară!” sau „Tocmai am ieșit din duș, crezi că mi-ai putea aduce tu un prosop?”.

Alte mesaje pentru bărbați

Alte mesaje pe care le-ai putea folosi sunt cele prin care să-i arăți că ții cont de spusele lui sau de sfaturile sale. De exemplu, îi poți scrie: „M-am uitat aseară la serialul recomandat de tine. A devenit preferatul meu!”.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.