Mesajul impresionant al lui Dan Negru, după moartea prezentatorului TV…

Dan Negru i-a adus un omagiu prezentatorului emisiunii ”Jeopardy”, Alex Trebek. El spune că acesta a fost sursa lui de inspirație în multe momente.

A murit omul pe care l-am imitat adeseori.

America a avut ieri un breaking news peste cel cu Biden: moartea lui Alex Trebek, cel mai popular prezentator de game-quiz din lume.

A intrat in Cartea Recordurilor ca fiind prezentatorul cu cele mai multe episoade de quizz prezentate : 8200 de episoade!

Din 1984 pana anul ăsta !

A murit liniștit, in casa lui, lângă familie” au anuțat ieri televiziunile americane.”,a scis Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

 

Cine a fost Alex Trebek

Alex Trebek, gazda de lungă durată a emisiunii americane de teste Jeopardy !, a murit la vârsta de 80 de ani. Trebek a anunțat că a fost diagnosticat cu cancer pancreatic în stadiul patru în martie 2019.

Un cont Twitter a declarat duminică că „a decedat pașnic acasă” înconjurat de familie și prieteni. Domnul Trebek găzduise Jeopardy! din 1984 și primise numeroase premii și onoruri pentru munca sa. Producător Jeopardy !, Sony Pictures, a condus tributele „legendei”, scriind într-o declarație:

„Timp de 37 de ani uimitori, Alex Trebek a fost acea voce reconfortantă, acel moment de evadare și divertisment la sfârșitul unei zile lungi și grele pentru milioane de oameni din întreaga lume „.

Citeste si: Doliu în lumea filmului. Celebrul actor a pierdut lupta cu viața

Cunoscut pentru inteligența și carisma sa aparte, prezentatorul canadian-american a devenit emblema Jeopardy! pe parcursul celor trei decenii ale sale în spectacol, transformându-l într-un hit de rating.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *