Meseria ascunsă a Monei de la „Puterea Dragostei”. Cu ce se ocupă tânăra

Cu toții știu că Mona de la „Puterea Dragostei” a fost dansatoare în cluburile de noapte, însă puțini știu meseria pe care o practică ea. Mona Stoian este cosmeticiană.

Mona de la „Puterea Dragostei” este cosmeticiană. Deși fanii emisiunii de la Kanal D știu că tânăra a dansat în cluburi de noapte, pe timp de pandemie Mona și-a găsit altceva de făcut. „Vă aștept în privat cu programările, dragile mele. La pensat…” a adăugat Mona Stoian.

„E pandemie sunt cluburile închise…unde să mai dansez?!” a transmis Mona Stoian pe contul ei oficial de socializare. Ea este mama unui băiat, în vârstă de 8 ani.

State Lavinia Cristina, alias Mona, a fost dansatoare în cluburile de noapte. Tânăra, în vârstă de 28 de ani, are și un băiețel de doar 8 ani. „Mă numesc State Lavinia Cristina, mi se spune Mona. De profesie sunt cosmeticiană, iar ca hobby îmi place foarte mult să călătoresc, să mă plimb prin parc și să merg la cinema. Mă aflu în această competiție din dorința de a cunoaște oameni noi și de ce nu puterea dragostei” a mărturisit Mona de la „Puterea Dragostei” când a intrat în casa iubirii.

Tânăra din București a menționat că s-a înscris în cadrul competiției pentru a-i găsi un „tati” fiului său. Concurenta „Puterea Dragostei” a lucrat în cluburi de noapte pentru a-și întreține copilul.

Mona de la „Puterea Dragostei” și Cristian Jitaru – cuplu bombă în showbiz
De mai bine de o lună, Mona de la „Puterea Dragostei” și Cristian Jitaru formează un cuplu. Cei doi au fost și în prima vacanță la munte ca un cuplu oficial. Mona și Cristian s-au gândit chiar să se întoarcă în casa iubirii de la Kanal D, dar în calitate de cuplu.

Mona Stoian a transmis că destinul a vrut ca din prietenia lor să se nască o iubire. Cei doi au luat în calcul și varianta de a se muta împreună.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *