METODA INCREDIBILĂ PRIN CARE O ADOLESCENTĂ DE 15 ANI A REUȘIT SĂ FAC 800 DE LEI ÎNTR-O SINGURĂ NOAPTE!

SleepStream este noua invenție care face ravagii în mediul online. O tânără de 15 ani din România a descoperit și ea conceptul și a reușit să strângă 800 de lei într-o singură noapte, nefăcând nimic mai mult decât să doarmă.

Daria a reușit să strângă 170 de euro (835 lei) într-o singură noapte, doar filmându-se în timp ce doarme. Adolescenta a instalat o cameră în dormitorul său și a lăsat-o pornită pe timpul nopții. După opt ore jumătate de somn bun, tânăra s-a trezit cu 800 de lei în plus.

Deși pare incredibil, numeroși oameni i-au donat sume cuprinse între 5 și 10 euro. Contrar preconcepțiilor conceptul de SleepStream nu conține nimic vulgar. Tânăra este complet acoperită cu o pătură, ce îi lasă la vedere doar fața și pare cufundată într-un somn profund.

Clipul tineri a fost vizionat de peste 16.000 de persoane, la un canal cu 12.000 de abonați.

Originile conceptului de SleepStream
SleepStream este noua preferință a utilizatorilor de YouTube, live-urile cu oameni care dorm adună numeroase vizualizări și donații. Conceptul a fost viralizat anul trecut, când Brian Hector, un tânăr de 18 ani , a reușit să strângă 6.000 de noi followers pe TikTok într-o singură noapte, după ce s-a filmat în timp ce dormea.

Însă conceptul există din anul 2015 și a fost inventat de un grup de adolescenți care s-au filmat în timp ce dormeau, pe platforma YouNow, folosind sintagma #sleepingsquad. Mai târziu, în ianuarie 2019, un utilizator Twitch a avut peste 3,6 milioane de vizualizări la un clip în care nu făcea altceva decât să sforăie în fața camerei.

Acum, conceptul a devenit cunoscut și în România, iar pe YouTube sunt numeroase clipuri cu persoane care se filmează în timp ce dorm și chiar primesc bani pentru asta. Ei folosesc sistemul de donații și membership al Youtube și reușesc să strângă sume frumoase de bani nefăcând nimic.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *