MIHAELA RĂDULESCU, MĂRTURISIRI DESPRE DANI OȚIL LA 6 ANI DE LA DESPĂRȚIRE:

La șase ani de la despărțire, Mihaela Rădulescu a făcut mărturisiri despre Dani Oțil. Printre altele, vedeta se bucură pentru fericirea fostului ei iubit.
Dani Oţil şi Mihaela Rădulescu au format un cuplu timp de şase ani. Cei doi s-au cuplat în toamna lui 2008, după divorţul ei de cel de-al treilea soţ, omul de afaceri Elan Schwartzenberg. La începutul relației nimeni nu le dădea vreo șansă din cauza diferenței de vârstă.
Prezentatoarea TV era mai mare cu 11 ani decât iubitul ei. Însă, Mihaela și Dani le-au demonstrat tuturor că acest lucru nu este un impediment atunci când există iubire adevărată.
Deși în 2-14, cei doi au decis de comun acord să meargă pe drumuri separate… Mihaela și Dani Oțil au rămas în relații bune. Vedeta a mărturisit că se bucură pentru fericirea fostului ei iubit, care urmează să ajungă în fața altarului cu Gabriela Prisacariu.
”Mă bucură fericirea oricui, cu atât mai mult a celor cu care mi-am împărțit bucăți de viață. Nu sunt genul de muiere care crede că „alta ca mine nu mai găsește”. E un țățism, sincer. Întotdeauna se va găsi o femeie mai potrivită cu un bărbat de care nu mai ești legată. Happy end pentru toți, așa-s poveștile frumoase”, a declarat ea pentru viva.ro.
Mihaela, mărturisiri despre relația cu Felix Baumgartner
Vedeta nu a mai postat nimic cu Felix Baumgartner de aproximativ două luni. Așa că fanii s-au întreabat dacă nu cumva cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Mai ales că, de-a lungul anilor, cei doi n-au ezitat să-și arate dragostea în public, dar și în mediul online.

Sătulă de speculații, Mihaela Rădulescu a decis să le răspundă curioșilor în legătură cu ceea ce îi macină de ceva vreme.
”Orice relație neconvențională, mai ales între doi oameni publici, e dezbătută în cel mai convențional mod cu putință de presă și de public. Credeți ce doriți, eu trăiesc numai ce-mi place. Și cred că am dovedit asta de mult”, a mai declarat Mihaela Rădulescu pentru VIVA!.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.