Mihai de la 3 Sud Est, în doliu!

Mihai Budeanu, unul dintre membrii de la 3 Sud est, trece prin clipe foarte grele! Mama cântărețului a murit, iar anunțul trist a fost făcut chiar de el în urmă cu puțin timp!

Mama lui Mihai Budeanu a murit!
Cântărețul a dat vestea tristă!
Pentru Mihai Budeanu, unul dintre cei trei membrii ai trupei 3 Sud Est, sunt clipe foarte grele. Artistul a anunțat în urmă cu puțin timp pe pagina sa de socializare că mama lui s-a stins din viață!

Mama lui Mihai de la 3 Sud Est a murit!

Aceasta a publicat un colaj cu mai multe fotografii cu femeia care l-a născut, iar în dreptul acestora a scris un mesaj emoționant despre pierderea suferită! Cântărețul este împietrit de durere și abia și-a găsit cuvinte.

Mama mea cu suflet bun♥️a plecat la cer!🎗😪Nu te voi uita,niciodată!”, a scris el în dreptul imaginii!

La scurt timp după ce a anunțat vestea tristă prietenii virtuali i-au transmis o mulțime de mesaje prin care i-au spus cântărețului de la 3 Sud Est că sunt alături de el în aceste clipe grele, dar și-au exprimat și regretul față de mama artistului!

Acum Mihai de la 3 Sud Est se pregătește să-și conducă mama pe ultimul drum, alături de familia sa!

Mihai de la 3 Sud Est, internat de urgență în spital!

În urmă cu doar câteva luni, Mihai Budeanu de la 3 Sud Est a fost internat de urgență la spital, după ce s-a infectat cu noul coronavirus!

Acesta a fost în stare foarte gravă și pentru mai multe zile s-a aflat la ATI unde a fost intubat, din cauza faptului că avea probleme de respirație!

Medicii spuneau atunci că starea sa nu e deloc una bună, însă artistul a reușit după mai multe săptămâni să-și revină și să se întoarcă înapoi acasă!

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *