Mihai Mitoșeru, anunț trist despre mama lui

Camelia Mitoșeru a ajuns de urgență la spital. Fiul ei a făcut un apel disperat pe Facebook și a dezvăluit boala de care suferă mama lui.

Camelia Mitoșeru a fost dusă de urgență la spital. Actrița va fi supusă unei intervenții chirurgicale complicate și are nevoie urgent de sânge. Prezentatorul TV a anunțat într-o postare făcută pe Facebook că mama lui suferă de o tumoră benignă-meningiom, la nivelul creierului.

Mihai Mitoșeru a făcut un apel disperat către prietenii virtuali, ca să doneze sânge în numele mamei sale.

”Avem mare nevoie de ajutorul vostru! Mama trebuia să fie operată azi (având o tumora benignă-meningiom), dar din lipsa de sânge operația trebuie amânată! Va rog din suflet cine mă poate ajuta să meargă sa doneze la orice centru de hematologie din țara, dar cu specificația: “pt Mitoșeru Georgeta Camelia”! Indiferent ce grupă de sânge aveți! Va mulțumim din suflet! Doamne ajută!”, a scris Mihai Mitoșeru pe Facebook!

La rândul său, Oana Roman, prieten apropiată de familie, a cerut ajutorul prietenilor virtuali: ”Am o mare rugăminte la voi! Prietenul meu, Mihai Mitoșeru o operează pe mama lui, o operație complicată și grea! În România e lipsă de sânge acută! Vă rugăm să donați sânge pentru a o ajuta pe mama lui. Când donați, specificați pentru Camelia Mitoșeru! Trebuie operată azi, dar nu este sânge grupa A2”, a spus Oana Roman pe Instagram.

De ce a ajuns la spital în vară
În vara anului trecut, Camelia Miroșeru a ajuns la spital din cauza unor probleme de sănătate, care din fericire nu au fost grave. ”Nu fac bine deloc! Mi s-a umflat un picior și m-am speriat și m-am dus la clinica aia unde s-a operat Mihai și nu e de operat la mine, dar mi-au dat un tratament. Am avut noroc. Da, tot așa, ca lui Mihai, numai că la mine nu sunt pe afară, sunt pe dinauntru. De aia m-am și dus că am văzut că mi s-au umflat amândouă picioarele! Am 4 zile de tratament, în mod sigur nu e grav!”, declara Camelia Mitoșeru la Antena Stars.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *