Mihai Mitoșeru, vești triste despre mama lui: „S-au spart niște vase de sânge

Pe 3 februarie, Camelia Mitoșeru a fost operată. Intervenția a durat aproximativ opt ore și a fost finalizată cu succes. Însă din cauza vârstei, medicii au fost nevoiți să o țină sub observație, la Terapie Intensivă. Din fericire starea actriței este mai bună, iar familia speră ca recuperarea să se producă cât mai repede.

Mihai Mitoșeru, fiul actriței, a postat un mesaj pe contul lui de Facebook în care a ținut să le mulțumească medicilor pentru toate eforturile. Prezentatorul de la Kanal D susține că mama lui se simte mai bine, vorbește mai bine și are speranțe că totul va reveni la normal cât de curând.

” Din cauza vârstei, fricii, s-au spart niște vase mici de sânge, Mama a fost dusa la terapie intensiva ca sa fie ținuta sub observatie permanent, dar azi e mai bine! CT ul a ieșit acum mult ameliorat, vorbește mai bine și sper sa/și revină cât mai repede! Mulțumesc din suflet Domnului Profesor Ciurea, asistentei dansului, practic tuturor celor care au grija de mama! Doamne ajuta” , a fost mesajul postat de Mihai Mitoșeru pe Facebook.

Camelia Mitoșeru diagnosticată cu o tumoră la nivelul creierului
În urmă cu câteva zile, Camelia Mitoșeru a ajuns de urgență la spital. Actrița suferea de o tumoră tumoră benignă-meningiom, la nivelul creierului. Intervenția a fost amânată deoarece nu exista în spitale grupa sa de sânge, care este una rară: A2. Oana Roman și Mihai Mitoșeru au făcut un apel către prietenii virtuali pentru a dona sânge pentru Camelia.

Urmează perioada de recuperare, el nu poate să meargă la ea. Tot ce putem afla e prin telefon de la personalul medical. Dar e ieșit cu bine, iar aseară era ok și probabil va fi la terapie intensivă și după aceea va urma recuperarea. A fost o operație grea și a fost făcută de un mare profesionist”, a spus Oana Roman la Antena Stars, după intervenția suferită de Camelia Mitoșeru.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.