Mihai Mitoșeru, vești triste despre mama lui: „S-au spart niște vase de sânge

Pe 3 februarie, Camelia Mitoșeru a fost operată. Intervenția a durat aproximativ opt ore și a fost finalizată cu succes. Însă din cauza vârstei, medicii au fost nevoiți să o țină sub observație, la Terapie Intensivă. Din fericire starea actriței este mai bună, iar familia speră ca recuperarea să se producă cât mai repede.

Mihai Mitoșeru, fiul actriței, a postat un mesaj pe contul lui de Facebook în care a ținut să le mulțumească medicilor pentru toate eforturile. Prezentatorul de la Kanal D susține că mama lui se simte mai bine, vorbește mai bine și are speranțe că totul va reveni la normal cât de curând.

” Din cauza vârstei, fricii, s-au spart niște vase mici de sânge, Mama a fost dusa la terapie intensiva ca sa fie ținuta sub observatie permanent, dar azi e mai bine! CT ul a ieșit acum mult ameliorat, vorbește mai bine și sper sa/și revină cât mai repede! Mulțumesc din suflet Domnului Profesor Ciurea, asistentei dansului, practic tuturor celor care au grija de mama! Doamne ajuta” , a fost mesajul postat de Mihai Mitoșeru pe Facebook.

Camelia Mitoșeru diagnosticată cu o tumoră la nivelul creierului
În urmă cu câteva zile, Camelia Mitoșeru a ajuns de urgență la spital. Actrița suferea de o tumoră tumoră benignă-meningiom, la nivelul creierului. Intervenția a fost amânată deoarece nu exista în spitale grupa sa de sânge, care este una rară: A2. Oana Roman și Mihai Mitoșeru au făcut un apel către prietenii virtuali pentru a dona sânge pentru Camelia.

Urmează perioada de recuperare, el nu poate să meargă la ea. Tot ce putem afla e prin telefon de la personalul medical. Dar e ieșit cu bine, iar aseară era ok și probabil va fi la terapie intensivă și după aceea va urma recuperarea. A fost o operație grea și a fost făcută de un mare profesionist”, a spus Oana Roman la Antena Stars, după intervenția suferită de Camelia Mitoșeru.

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *