MIHAI ONILĂ ȘI-A REFĂCUT VIAȚA. CINE ESTE FEMEIA CARE L-A CUCERIT DUPĂ CE FIICA SA A MURIT.

După ce i-a murit fetița la doar 12 ani rupusă de o tumoare la cap și soția la părăsit, Mihai Onilă (49 de ani), solistul trupei AXXA, și-a găsit alinare în brațele Laurei, femeia care a decis să stea alături de el în aceste momente extrem de dificile.
Timid ca un copil îndrogostit pentru prima dată, cântărețul cu viață de telenovelă a povestit, într-un interviu pentru Playtech.ro, despre această nouă și neașteptată iubire.
„Pe Laura o cunosc de puțin timp, ne este bine împreună. Locuim amândoi în Belgia, și ea este aici, ne vom muta împreună după ce fiecare își finalizează divorțul, căci ambii figurăm acum căsătoriți, în acte. În Belgia procesele merg greu, la vreme de pandemie. Cu fosta soție am rămas în relații bune. Nu mai există împăcare, fiecare a dorit să meargă mai departe, pe drumul lui.
Laura este în zodiac Scorpion, iar eu, în Vărsător. Și fosta soție este Scorpion”. Întrebat dacă va dori să revină în România, Mihai a declarat: ”Voi mai rămâne în Belgia, voi mai face niște cursuri, vreau să fiu un vindecător al sufletelor!”. Nu se teme de coronavirus: ”În ultimele 2 săptămâni am trecut și eu prin stările acuzate de oamenii care “cred” că au un virus, dar nu cred în această boală, cred că este cea mai mare minciună spusă vreodată omenirii”, a mai adăugat el, pentru sursa menționată mai sus.

Anunța divorțul în iunie 2020
Mihai Onilă anunța în luna iunie divorțul de Adriana. Căsnicia lor, de peste 20 de ani, nu a rezistat durerii pierderii unicului lor, copil, Ioana.
„Îți cer un sfat! Locuiesc de 6 ani în Belgia, iar pe timpul pandemiei, chiar dacă puțini au observat că mi-am schimbat statusul, relația cu soția mea s-a încheiat! Sfatul pe care ți-l cer este unul sincer și dă-mi-l doar dacă ai ceva experiență în legătură cu sfatul pe care ți-l cer!
Sfatul este legat de faptul că nu mai am pe nimeni în Belgia și mă gândesc să mă întorc în țară. Sunt muncitor, în Belgia mi-am făcut și studii de specializare ca inginer de sunet, am propriul meu studio, cine mă cunoaște știe că sunt un solist în regulă, să nu mai trezesc vreo frustrare, că-s terapeut, pot trăi și așa destul de bine, deci ceva de muncă în țară cred eu că găsesc. Nu am cățel, nu am purcel, nu am casă, nu am mașină, adică am, dar rămân la fosta”, scria el, pe conturile sociale.
Fetița a murit în 2016
Emily Hope s-a stins din viață în urmă cu patru ani: ”În 26 mai 2016 am observat că micuța șchiopăta. I-au făcut RMN, dar medicii i-au mai dat doar șase luni de trăit, avea cancer la cap. În noaptea de 23 spre 24 noiembrie, la ora 3.00, a început să respire foarte greu. Am chemat Salvarea, au resuscitat-o, au luat-o la spital, însă după puțin timp a murit”, povestea Mihai.

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *