Mihai Petre s-a reprofilat după ce a fost înlocuit la „Românii au talent”

Mihai Petre, fostul jurat de la “Românii au talent” s-a reorientat, după ce a fost înlocuit la masa juriului cu Alexandra Dinu. Acesta a lansat pe YouTube emisiunea Mihai Petre Show, un talk-show online în care are invitaţi foarte cunoscuţi şi apreciaţi.

Mihai Petre a dezvăluit pe Instagram că prima invitată este Andreea Esca. „De miercuri încep să postez o serie de conversaţii cu oameni mai mult decât interesanți, pe care am început să o fac din vara anului trecut. Bine că nu s-a făcut anul şi am reuşit să le aduc la o formă care să îmi placă… Miercuri, la ora 10, @andreeaesca are legătura la prima ediţie din Mihai Petre Show. Pe YouTube!”, a scris artistul pe Instagram.

Mihai Petre s-a reprofilat după ce a fost înlocuit la „Românii au talent”

„Eu cred că, mai ales în ultimii ani în care nu neapărat ar avea vreo legătură salariul cu performanţa unui om, nu ştiu dacă mai e valabilă treaba. Cred că a plecat de la o treabă de acum 25 de ani şi wow acolo au niște megasalarii, când a început Pro TV-ul. Apoi cred că a rămas ca un banc, ca o legendă. În ultimii ani au apărut mult mai mult joburi care clar sunt mai bine plătite”, a mărturisit Andreea Esca.

Am discutat despre asta, am fost anunțat oficial de luni, iar vineri, 9 octombrie, s-a comunicat. O așa veste te ia întotdeauna pe nepregătite. Știam cu câteva zile înainte că exista intenția de a se schimba sensul dinamicii la masa juriului, prin aducerea unei doamne sau domnișoare. Dar n-a fost sigur… Nu ține de mine să judec asta, știu doar că asta s-a dorit. Aceasta a fost ideea principală, aceea de a obține o altă dinamică și de a stabili echilibrul acolo, în juriu”, a spus Mihai Petre despre plecarea de la Pro TV.

Eu în momentul acesta sunt liber de contract și analizez opțiunile pe care le am pentru a continua drumul în tv, pentru că vreau să fac în continuare televiziune, cred că am de spus câte ceva. Întotdeauna am spus că am avut șansă și mi s-a dat șansă de oameni care au avut încredere în mine. Am încercat întotdeauna, ca și în sport, să fiu cât se poate de profesionist și să-mi fac treaba bine pentru echipă și pentru public. Până la urmă, noi servim publicul”, a mai spus Mihai Petre.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *