Mihai Voropchievici: Câte vieți mai ai de trăit în funcție de zodie

Alături de horoscopul runelor, Mihai Voropchievici a mai prezentat câteva informații interesante, de data asta despre numărul de vieți pe care le mai ai de trăit, în funcție de zodia în care te-ai născut.

Conform celebrului astrolog, fiecare dintre zodii are un număr anume de vieți pe care va trebui să le trăiască, în funcție de greșelile pe care le vor avea de învățat. Cu cât aceste greșeli sunt înțelese și învățate mai repede, cu atât va fi mai rapidă trecerea într-un plan spiritual superior pentru un nativ.

Așa cum ți-ai imaginat, Berbecii sunt cei care vor avea de trecut prin cele mai multe vieți, însă există surprize interesante și în cazul altor zodii.

Câte vieți mai are de trăit fiecare nativ al horoscopului

Berbecii sunt rebelii zodiacului, așa că se vor alege cu mai multe vieți pentru a învăța să-și țină în frâu pornirile impulsive. Vor avea la dispoziție 15 reîncarnări pentru a învăța să devină mai calmi.

Taurii au munca în sânge și se focusează foarte mult pe resposabilitățile profesionale. Pentru ei, banii dictează, așa că au la dispoziție 3 vieți pentru a învăța să acorde importanță și aspectelor frumoase ale vieții.

Gemenii sunt adolescenții horoscopului, fiind introvertiti și răzvrătiți. Aceștia au de învățat să se maturizeze, iar misiunea lor pe pământ are legătură cu atitudinea în relația de cuplu, motiv pentru care mai au la dispoziție 7 vieți. Își petrec viețile călătorind și consideră că nu au reușit să exploreze suficient.

Racii ar trebui să învețe să fie mai puternici, iar, când nu vor mai fi confuzi în legătură cu ce își doresc de la viață, vor trece la un alt nivel. Nativii din zodia Rac mai au la dispoziție 9 vieți.

Leii trec prin toate etapele de maturizare. Aceștia învață cu ușurință multe lecții, motiv pentru care mai au de trăit 5 vieți, scopul lor fiind să înțeleagă ce trebuie să schimbe la comportamentul lor.

Fecioarele sunt adesea posesive și ușor egoiste, așa că mai au 8 vieți la dispoziție pentru a învăța să renunțe la spiritul critic și să îi ajute pe alții să se dezvolte. Vor trece în etapa următoare când vor înțelege ce trebuie să schimbe în privința caracterului lor și cum să gestioneze dorințele materiale.

Voropchievici: Prin câte vieți mai ai de trăit, în funcție de semnul zodiacal sub care te-ai născut

Balanțele au tendința să se axeze foarte mult pe muncă, motiv pentru care au la dispoziție 6 vieți pentru a înțelege că este important să acorde atenție și laturii lor amoroase. Când nu se vor mai refugia în muncă, vor trece într-o altă etapă.

Scorpionii sunt cei mai pregătiți nativi ai zodiacului din punct de vedere spiritual. Fiind cei mai evoluați, vor avea la dispoziție doar 2 vieți pentru a ajunge în punctul dorit.  Mai au, totuși, puțin de lucrat la impusivitatea, gelozia și spiritul lor posesiv.

Săgetătorii trebuie să conștientizeze că este important să stabilească un echilibru între stabilitatea lor și spiritul aventurier. Aceștia trebuie să își țină în frâu dorința de explorare și sa se focuseze și pe familie, având la dispoziție încă 4 vieți.

Deși sunt foarte conservatori, Capricornii se consideră mai evoluați fața de alți oameni, iar lecția lor este să învețe să fie mai modești. Din cauză că se consideră centrul universului, aceștia vor fi pedepsiți cu încă 11 reîncarnări.

Vărsătorii au făcut multe fapte bune de-a lungul timpului, fără a aștepta ceva în schimb.doar o viața, explorând și știind totul. Pentru ei, Universul are alte planuri, motiv pentru care mai au la dispoziție o singură viață pentru a ajunge în dreapta Tatălui.

Peștii au la dispoziție 13 vieți pentru a învăța să fie mai curajoși și să accepte mesajul trimis de Univers. Nu pot evolua dacă nu vor avea curaj și nu vor învăța când să își asume riscuri. 

laur