Mihai Voropchievici, cumpenele zodiilor. Cea mai mare provocare cu care fiecare zodie se va confrunta in viata

Mihai Voropchievici a vorbit în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3 despre cumpenele zodiilor. Vezi care e greutatea care o porți pe umeri toată viața.

Cumpăna zodiei Berbec

Nu prea deschis la compromisuri, și, de regulă, trebuie să fie ca ei sau deloc. Deși sunt persoane egoiste, uneori sunt în stare de sacrificii enorme pentru cei dragi. Cu greu se ajunge la inima berbecului și vor fi cuceriți doar de persoane cu adevărat speciale. Cu atitudinea lor de învingători, uneori sunt prea competitivi și din cauza asta marea cumpănă a vieții pe care trebuie să o treacă este renunțarea la mândrie și la încăpățânare, de dragul oamenilor din jurul lor.

Cumpăna zodiei Taur

Taurii știu să echilibreze valorile materiale. Familia este un factor important pentru ei, încearcă să păstreze relațiile armonioase. În dragoste sunt ușor naivi și foarte romantici și, din cauza asta, punând partenerul pe piedestal, ajunge la un compromis pentru el. Cumpăna lor nu poate fi decât pe plan sentimental. Să nu facă sacrificii pentru plăcerile exclusive ale partenerului.

Cumpăna zodiei Gemeni

Gemenii sunt cei mai prietenoși, oferă tuturor, sunt comunicativi și veseli, dar se pot transforma în ființe parșive și lipsite de sinceritate atunci când își doresc ceva. Acasă trebuie să accepte compromisuri cu inima deschisă. Nu mai sunt numai ei pe primul plan. Trebuie să renunțe la șantajul emoțional și să aibă curajul să fie mai sinceri. Sunt ușor de prins cu minciuna.

Cumpăna zodiei Rac

Racii sunt atașați de valorile familiei, însă uneori a face bine cu forța și fără să te consulți cu cei din jur nu este un lucru bun. Vor să fie prioritari pentru parteneri. Sunt dependenți de atenția celorlalți și de laude. Asta e marea lor cumpănă. Trebuie să învețe să-i lase liberi pe cei pe care îi iubesc, pentru că riscă să îi piardă.

Cumpăna zodiei Leu

Leii au orgoliu nemăsurat, care poate cauza o mulțime de neplăceri. Acceptă foarte greu jumătățile de măsură, vor totul sau nimic. Leii sunt persoane cuceritoare și plăcute. Marea cumpănă a vieții lor va fi renunțarea la orgoliu.

Cumpăna zodiei Fecioară

Destul de conformiști, le plac regulile și sunt de încredere. Uneori se limitează și nu vor să-și depășească limitele. Toate resursele lor le pot depăși, cu toate astea nu vor niciodată excelentul. Marea lor provocare este să învețe să renunțe la reguli și să-și asume riscuri mai mari

laur