MINUNEA” S-A PRODUS LA ÎNCEPUTUL ANULUI 2021.

Deși nimeni nu se aștepta, minunea s-a produs imediat după Crăciun. Leo de la Strehaia s-a împăcat cu Anca și sunt mai fericiți ca niciodată.

Mai mult decât atât, Leo a dat și o petrecere alături de cei apropiați, iar cineva i-a cântat live câteva melodii, pe care i le-a dedicat soției lui. ”Șeful țiganilor”, așa cum i-a cântat manelistul, a dat vestea cea mare pe rețelele sociale, anunțând împăcarea istorică dintre el și Anca.

(Citește și: Leo de la Strehaia, în război total cu prima soție: “Nu există șansă de împăcare” + “Merită să meargă să muncească”)

Mesajul pe care i l-a transmis Danei Criminala
Și pentru că, cel mai probabil nu a putut să se abțină, Leo de la Strehaia a anunțat, seara trecută, că relația cu Dana Criminala s-a terminat.

Așa cum era de așteptat fanii au aplaudat decizia, iar comentariile de susținere nu au încetat să apară. „Ce frumos, sănătate multă vă doresc și tot binele din lume Familie foarte frumoasă și foarte dragă mie”, „Acuma să-i pupi tălpile pentru că Anca a suferit mult când tu te distrai cu toate femeile, Anca e o femeie harnică, frumoasă, are multe calități”, „Mă bucur că Anca e familistă, ai grijă de ea, vă doresc multă sănătate și fericire, să vă creșteți nepoții împreună”, sunt doar câteva mesaje de apreciere la adresa primei soții a lui Leo de la Strehaia.

În urmă cu 30 de ani, Leo de la Strehaia se căsătorea cu Anca, iar nunta avea loc în cel mai bizar mod cu putință. Prințul Țiganilor nu era decât un copil, iar Anca…la fel. Cei doi au fost pregătiți cum se cuvine de familiile lor, iar evenimentul a avut loc pe tradițiile țigănești de la vremea respectivă.

La nunta lui cu Anca, Leo de la Strehaia a purtat un costum de culoare gri deschis, o cămașă albă, iar Anca a purtat straie specific țigănești, dar și mult, foarte mult aur.

Divorțul venit mai târziu a devenit un scandal în adevăratul sens al cuvântului. Leo de la Strehaia a decis să-i arunce toate lucrurile din casă fostei sale soții după ce a aflat că a fost înșelat.

„Uite, astea sunt cămășile ei de noapte cu care se îmbrăca atunci când veneau țiganii și intrau pe geam la ea. (…) Mamă, mi-e rușine de tine să vorbesc. Eu nu mai eram cu ea, dar credeam că e țigancă. Știi ce înseamnă să fie țigancă? Să nu bagi bărbații pe geam la tine în casă”, explica Leo de la Strehaia, iar „amantlâcul” de care o acuza a fost lămuri, sec, de Patroana, mama lui:”Ăla e nepotul meu! Ea era… singură… Lasă-ne, mamă, în pace, nu mai dărâma casa”.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *