Mioara Velicu, mărturisiri cutremurătoare la șapte ani de la moartea soțului:

Mioara Velicu este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară din România. Însă nu mulți sunt cei care cunosc drama prin care a trecut artista, după moartea soțului său. Invitată în platoul emisiunii „Star Matinal” de la Antena Stars, cântăreața a făcut o serie de mărturisiri cutremurătoare, la șapte ani de când partenerul de viața a trecut în neființă.

Mioara Velicu a rămas văduvă în urmă cu mai bine de șapte ani, dar susține că în toată această perioadă nu a existat nici măcar o seară în care să pună capul pe pernă și să îl viseze pe cel care i-a fost partener de viață și confident.

„Pentru fiecare am simțit durere, dar pentru soțul meu a fost ceva extraordinar pentru că nu am să pot uita niciodată viața frumoasă pe care mi-a făcut-o. Și când am venit în București s-a schimbat viața radical. În momentul în care veneam din turneu nu a fost gelos o clipă. A fost un om extraordinar. Tot timpul în visez și tot timpul are ceva de făcut ceva. Înainte să împlinească 40 de zile de la moarte, eu l-am visat că i-am făcut mâncare. Și mi-a spus că vrea să îi dau pepene.”, a dezvăluit interpreta de muzică populară.

Mai mult de atât, interpreta de muzică populară a dezvăluit și faptul că a avut grijă ca lumânarea de la mormântul bărbatului său să nu se stingă niciodată.

„Lumânarea nu s-a stins de când a murit. Și cât timp voi fi în viață, lumânarea nu se va stinge pentru că este un obicei, este o tradiție. Așa trebuie pomeniți cei care pleacă la Domnul. Soțul meu a fost un mare sportiv, antrenor și olimpic.”, a spus Mioara Velicu, în cadrul emisiunii „Star Matinal”

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *