MIRCEA BADEA, ATAC DUR LA ADRESA POLIȚIȘTILOR: ”AȚI IEȘIT DIN TURĂ DE LA DOMNUL PIAN?”

Mircea Badea a răbufnit și a lansat un atac dur la adresa polițiștilor. Prezentatorul TV a dezvăluit, în cadrul emisiunii sale, motivul reacției sale acide.

Zilele trecute, producătorul emisiunii lui Mircea Badea a fost oprit în trafic de către un polițist pentru un control de rutină.

Nimic suspect până aici! Colegul prezentatorului TV nu a avut nimic de obiectat cu excepția unui singur lucru.

Acesta  fost deranjat de faptul că polițistul nu purta mască de protecție. În contextul în care autoritățile au impus niște măsuri stricte în perioada pandemiei de coronavirus. 

„Pentru ce te-a mai oprit poliţia acum, Călin?

Pentru un control de rutină? Să… nimic aşa, să aibă senzaţia că-şi ia leafa. Şi nu l-ai întrebat pe ăla de la controlul de rutină:

„Domle, aţi ieşit din tură de la domnul Pian?”. Dar… mă rog… miliaţianul, ce să vedeţi? Avea mască sau nu?

Nu, n-avea. Ce face Călin, producătorul acestei emisiuni, care se numără în top 3 psihopaţi anti-coronavirus? Suntem 3: eu, sor-mea şi

Călin psihopaţi ani-coronavirus. Poliţistul îl întreabă de ce nu deschide geamul. Călin îi răspunde: ”Pentru că nu aveţi mască”. Iar organul îi răspunde că el e în aer liber”, a povestit Mircea Badea.

”Vă e frică de coronavirus?”

După un schimb de replici mai acide, colegul lui Mircea Badea i-a spus, apoi, polițistului că lucrează alături de Mircea Badea. Ei bine, din acel moment omul legii nu a mai avut niciun cuvânt de spus. 

„Nu mai pot cu asta, cu miliţianul care e în aer liber, dar e la 20 cm de tine…

Nu mai pot să am această discuţie cretină. Apoi, poliţistul zice: „Dar, ce, vă e frică de coronavirus?”. Iar Călin zice:

„Da, pentru că eu lucrez în presă, la Badea, şi lui îi este frică, şi am văzut că şi lui Vela este frică”. Poliţistul i-a răspuns: „Bine, puteţi să plecaţi”.

E bine să le dai aşa cu sec, din când în când”, a mai zis Mircea Badea, despre pățania colegului său.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *