Mircea Solcanu a trait o drama imensa I-a luat mult curaj sa poata povesti totul..

Mircea Solcanu a fost unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV, care s-a bucurta de mare succes și putea spune că trăiește o perioadă de glorie. Mircea Solcanu a renunțat în urmă cu 7 ani la televiziune și a lăsat în spate celebritatea, dar a rămas un om la fel de sensibil, care încă se luptă cu dramele din copilărie.

Mircea Solcanu, copilărie plină de problemeâ

Mircea Solcanu a ajuns la 44 de ani, dar încă nu a uitat lace încercări grele l-a supus viața. Fostul prezentator TV își amintește și acum cu greu de violențele la care a fost martor ani la rând, din cauza tatălui său care nu avea deloc un comportament potrivit față de el, sora și mama lui.

Cel mai dureros moment a fost cel în care mama lui a fost nevoită să sară pe geam pentru a scăpa de bătăile soțului care era mai mereu în stare de ebrietate. Din momentul în care tatăl lui a lovit-o pentru prima dată, a refuzat să îl mai considere drept un părinte.

“Îmi amintesc că încă mai aveam pătuțul acela cu grilaje în care dormeam, deci aveam cam 4 ani. Știam ce urmează după felul în care venea acasă. Ne uitam pe geam când urma să vină tata acasă și în funcție de clătinătură știam dacă va fi scandal sau nu va fi scandal. Cum urmărești prognoza meteo, așa stăteam eu și sora mea la geam și știam dacă va fi sau nu cu bătaie. Intra în casă, nu cred că se schimbau 2-3 vorbe și incepea bătaia”, și-a amintit Mircea.

După ce părinții lor au divorțat, Mircea și sora lui s-au simțit mai liberi și puteau spera la o viață mai bună. Abia atunci au început să trăiască cu adevărat, fără frică și stres.

Ce face acum Mircea Solcanu

Mircea Solcanu s-a retras de șapte ani din lumea mondenă și nu s-au mai auzit multe despre el. Fostul prezentator a ales să renunțe la faimă și s-a retras departe de lumina reflectoarelor. Solcanu s-a reprofilat și viața lui s-a schimbat complet. Problemele de sănătate l-au determinat să renunțe la viața de noapte și stilul de viață haotic.

Fostul prezentator are o mică afacere în Constanța. Este vorba despre un mic spațiu comercial, la parterul unui bloc și în urmă cu câțiva ani a avut chiar și o plajă în administrare. El este și student la Facultatea de Arte din cadrul Universității Ovidius din Constanța, la secția ‘artele spectacolului- actorie’.

Mircea Solcan s-a schimbat mult și din punct de vedere fizic. Fosta vedetă și-a lăsat părul lung, a mai pus câteva kilograme în plus și nu mai este la fel de ușor de recunoscut.

laur