Mirela Vaida a izbucnit în lacrimi în timpul emisiunii. ”Un moment extrem de greu pentru mine”

Mirela Vaida a trecut printr-un moment emoționant în timpul emisiunii de sâmbătă seară. Frumoasa prezentatoare a izbucnit în lacrimi, după ce Marcela Fota a povestit la Acces Direct drama prin care a trecut, după moartea prematură a soțului său.

Mirela Vaida a izbucnit în lacrimi la Acces Direct
Frumoasa prezentatoare, impresionată de drama Marcelei Fota
Au fost momente delicate și pline de emoție, sâmbătă seara, în emisiunea specială de weekend de la Acces Direct. În platou a fost invitată Marcela Fota, care a vorbit pentru prima dată despre decesul soțului său.

Îndrăgita artistă și-a pierdut sufletul pereche la o zi după Crăciun, după ce acesta a făcut infarct. Alături de sora sa, Mariana Ionescu Căpitănescu, Marcela Fota a povestit cum s-au derulat lucrurile în ziua tragică a pierderii soțului.

Detaliile cutremurătoare pe care aceasta le-a scos la lumină au emoționat-o profund pe Mirela Vaida, care nu și-a putut stăpâni lacrimile. Frumoasa prezentatoare de la Acces Direct a povestit că le cunoaște de ani buni pe cele două artiste, dar și pe familiile lor, astfel că detaliile povestite de Marcela Fota au cutremurat-o.

De asemenea, Mirela Vaida le-a transmis celor două doar gânduri de încurajare, urându-le credință și putere să treacă cu bine peste această încercare a vieții.

”Un moment extrem de greu. În cariera mea de prezentator am prezentat mereu subiecte grele, dar acesta este și pentru mine un moment extrem de greu de gestionat ca mamă, ca femeie, ca soție. Le cunosc pe aceste artiste, le știu familia și este foarte greu să duci doar în plan profesional toată această confesiune. Vă doresc din tot sufletul putere să mergeți mai departe alături de copiii voștri, multă sănătate și să aveți parte doar de lumină”, a spus Mirela Vaida la Acces Direct.

Marcela Fota și Mariana Ionescu Căpitănescu au povestit la Acces Direct detalii teribile din ziua în care soțul frumoasei cântărețe de muzică populară a încetat din viață. Atât Marcela Fota, cât și sora sa au izbucnit în lacrimi, rememorând cu durere pierderea suferită. De asemenea, Mariana Ionescu Căpitănescu a povestit că și-a susținut sora cum a putut mai bine, așa cum face în fiecare zi. Aceasta îi arată mereu că nu este singură și că, întotdeauna, va găsi în ea sprijinul de care are nevoie pentru a merge mai departe.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *