Mirela Vaida, despre greșelile soțului său. Dezvăluiri intime despre viața sa amoroasă

Moderatoarea emisiunii ”Acces direct”, Mirela Vaida mărturisește despre viața sa personală dar și despre greșelile soțului. În cadrul unui interviu acordat pentru Click!, aceasta a povesti ce va face de Ziua Îndrăgostiților dar și alte detalii picante.

Mirela Vaida povestește despre greșelile soțului
La 38 de ani, Mirela Vaida poate spune că este o femeie de succes. Cu o carieră înfloritoare și o familie minunată, vedeta se simte împlinită. Prezentatoarea a povestit în cadrul interviului acordat celor de la Click! despre viața sa personală și nu numai. Aceasta nu a ezitat nici să spună ce pregătiri a făcut pentru Ziua Îndrăgostiților pentru soțul său.

Nu mai obişnuim să sărbătorim. De la primul copil încolo lucrurile s-au schimbat. Ziua Îndrăgostiţilor poate fi în fiecare zi sau se poate întâmpla să n-ai timp niciodată să mai serbezi, pentru că suntem în permanenţă înconjuraţi de copii şi sigur că nevoile lor primează.

Anul ăsta clar nu vom face ceva special duminică, pentru că în weekend-uri eu filmez pentru proiectul „Te cunosc de undeva!”, însă cred că noi suntem destul de îndrăgostiti şi astăzi, nu trebuie să mai serbăm.”, a afirmat prezentatoarea.

Mirela Vaida a afirmat că îi gătește soțului său în fiecare zi, lucru care reprezintă o dovadă de iubire. Recunoaște faptul că este foarte îndrăgostită de el, și îi face toate poftele culinare. Moderatoarea nu mărturisește și cea mai frumoasă declarație de dragoste primită până acum de la cel cu care își împarte viața.

Declaraţiile simple. Cum ar fi, „Mă simt împlinit!”, „Sunt un om liniştit, mă uit în jurul meu şi vă am pe voi, nu-mi mai trebuie nimic!”, „îmi este inima plină!”. Declaraţii foarte simple, fireşti, în care vorbim despre faptul că suntem împliniţi şi îi mulţumim lui Dumnezeu pentru ceea ce avem.” a mai adăugat Mirela Vaida.

Vedeta afirmă că soțul ei nu i-a greșit niciodată
Întrebată de către reporter ce nu i-ar ierta soțului să niciodată, prezentatoarea a afirmat că ”n-am avut ce să iert, sper că n-a făcut, iar dacă va face, n-o să îi iert! Ce anume, nu ştiu, dar dacă deocamdată suntem bine, eu zic s-o lăsăm aşa. Pentru că e clar că nu mi-a greşit niciodată atât de rău încât să nu fie iertabil. Oare aţi înţeles ceva? ”.

Frumoasa prezentatoare recunoaște că încă primește mesaje din partea altor bărbați chiar dacă este căsătorită. Aceasta a mai adăugat că atunci când va deveni soacră, nu va fi o soacră bună. Cei doi au 3 copii, astfel că vedeta spune că va avea un ginere și două nurori, totuși lăsând loc să se îmbuneze pe parcurs.

”Da, se întâmplă să primesc şi astfel de mesaje şi aprecieri, uneori şi cuvinte mai triviale şi fie le răspund cu eleganţă, fie nu le răspund deloc. Sigur că unele dintre ele fac bine aşa la psihic, dar atât… ”, a mai spus prezentatoarea emisiunii ”Acces direct”.

Mirela Vaida își laudă mama pentru fumusețea pe care o are și recunoaște că dacă ar fi moștenit trăsăturile, alta ar fi fost astăzi situația.

”Dacă aş fi moştenit de la mama mea frumuseţea ei, era o cu totul altă poveste astăzi. Mama mea e o femeie frumoasă încă şi astăzi, cu nişte ochi mari, verzi, cu un nas frumos, cu nişte buze superbe şi e mama mea.

Eu semăn mai mult în partea lui tata; am trăsături şi de la mama, însă cred eu că e o frumuseţe din aia moldovenească, autentică, simplă şi neextravagantă. Noi ne simţim bine aşa, semăn cu mama la alură, dar dacă mă iei în detaliu, tot a lui tati sunt.”, a conchis Mirela Vaida în interviul pentru Click!

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *