Mirela Vaida i-a dat pe Vulpița și Viorel afară din platou! Veronica a izbucnit în lacrimi. ”Ia plecați la copil acasă!”

În această seară a fost scandal mare în platoul Acces Direct, asta pentru că doamna Ilinca, mama lui Viorel tună și fulgeră și

le spune acestora să meargă înapoi acasă. Soții Stegaru nici nu vor să audă! Mirela Vaida a izbucnit și i-a trimis pe cei doi să plece la Blăgești!

  • Mirela Vaida i-a dat pe Vulpița și Viorel afară!
  • I-a trimis acasă la Blăgești!

Vulpița și Viorel, dar și doamna Ilinca, soacra Veronicăi au izbucnit astăzi un plin scandal în platoul Acces Direct.

Femeia a venit la București ca să-i ia din nou acasă, însă ei nici nu vor să audă de așa ceva, asta pentru că sunt mai hotărâți ca niciodată să rămână definitiv în Capitală.

Mirela Vaida i-a dat pe Vulpița și Viorel afară din emisiune!

Doamna Ilinca a izbucnit în direct și a rugat-o pe Mirela Vaida să renunțe în a mai invita pe soții Stegaru în platoul emisiunii, iar mai în glumă, mai în serios, prezentatoarea emisiunii

Acces Direct s-a ridicat de pe scaun și i-a invitat pe cei doi să iasă afară și să meargă la copilul lor care îi așteaptă la Blăgești!

”Ia ieșiți afară. Ia plecați la copil acasă!”, a spus Mirela Vaida în direct.

La auzul acestei vești, Veronica a început să plângă, însă imediat a trecut peste moment și a continuat scandalul cu mama lui Viorel!

Aceștia declară că nu vor să meargă la Blăgești, însă doamna Ilinca e mai hotărâtă ca oricând să le aducă copilul cât mai repede și să devină părinți responsabili!

Doamna Ilinca a izbucnit în lacrimi!

Mama lui Viorel Stegaru trece prin momente grele, asta după ce și-a văzut fiul mai hotorât ca oricând să nu se mai întoarcă la Blăgești.

Femeia vrea ca el și Veronica să-și ia fata și să o crească pentru că altfel susține că va merge la Protecția Copilului pentru a declara că aceștia nu sunt părinți responsabili! scrie spynews.ro

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *