Moarte tragică a unei prezentatoare tv. Jurnalista şi-a pierdut viaţa într-un accident de motocicletă, la doar 26 de ani

Jennifer Lenzini, o cunoscută prezentatoare tv din SUA, şi-a pierdut viaţa într-un accident de motocicletă care a avut loc weekend-ul trecut în Florida. Tânăra avea doar 26 de ani.

Jennifer Lenzini se afla pe motocicletă cu o altă persoană, care şi conducea. În North Port, Florida, aceasta a pierdut controlul şi s-a izbit de un copac. Ulterior poliţia avea să constate că tânăra care şi-a pierdut viaţa într-un accident de motocicletă este o vedetă locală.

Lenzini, în vârstă de 26 de ani, și-a început cariera în televiziune la KTIV din Sioux City, Iowa, în august 2016 ca producător, dar în scurt timp a deveni jurnalistă şi prezentator al ştirilor de weekend.

Jenny era plină de strălucire, dăruire, o stea în ascensiune. Avea un zâmbet contagios. Era autentică, umilă și mereu amabilă„, a spus vicepreședintele și directorul general al KTIV, Bridget Breen, despre tânăra care şi-a pierdut viaţa într-un accident de motocicletă.

Conducătorul motocicletei a pierdut controlul la intersecţia bulevardelor Plantation şi Panacea Boulevard şi s-a izbit de un copac. Acesta a murit la faţa locului, în timp ce Jenny a fost dusă la spitalul Sarasota, unde a decedat însă mai târziu, din cauza rănilor„, scrie presa americană.

În luna iulie a acestui an, Lenzini a început să lucreze ca reporter la NBC2 în Ft. Myers, Florida. „Jenny venea cu povești care contat foarte mult pentru comunitatea noastră şi acoperea preponderent Comitatele Charlotte și Lee. A fost mereu sârguincioasă în munca ei”, au transmis cei de la NBC2.

Născut în Crystal Lake, Illinois, a absolvit Universitatea din Illinois, Champaign-Urbana. Ea mai avea cinci fraţi.

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *