MOMENTE DE PANICĂ ÎN CASA GABRIELEI CRISTEA. CE A PĂȚIT FIICA EI CEA MARE

Au fost momente de panică în casa Gabrielei Cristea. Fiica cea mare a prezentatoarei TV a început să plângă din senin, iar vedeta s-a speriat foarte tare deoarece nu știa ce se întâmplă cu ea.

Gabriela Cristea,Tavi Clonda și cele două fetițe ale lor sunt vedetele unui nou show. Și-au deschis ușa casei și sunt

pregătiți să îi primească pe telespectatori, care vor descoperi multe secrete din viața de familie a Gabrielei Cristea.

Fanii au așteptat, cu nerăbdare, să vadă prin ce întâmplări trec zilnic cei doi soți, dar și cum se descurcă în rolul de părinți.

În episodul de joi seară, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au avut parte de o peripeție și au trecut prin momente de panică.

Din neatenție, fiica lor cea mare, Victoria, s-a lovit la cap și a început să izbucnească în lacrimi. Cei doi părinți au lăsat totul

deoparte și au mers imediat să o calmeze pe micuța lor. Inițial, s-au panicat deoarece nu știau din ce cauză fiica lor a început să plângă din senin.

”Off, mama, unde te-ai lovit? Spune-i mamei unde te-ai lovit. Hai să pună mama lingura rece la cap! În frunte, mama! Gata, mama! Gata, gata”, a reacționat Gabriela Cristea.

”Suntem conștienți că nu va fi ușor”

Noul reality show a venit ca o provocare pentru Gabriela și Tavi Clonda, care deși nu au mai făcut asta până acum sunt convinși că o să fie o experiență interesantă.

”Cine ne ştie, cunoaşte faptul că noi suntem bune gazde, deci o să îi primim pe cei din faţa micilor ecrane cu braţele deschise la noi acasă şi în vieţile noastre! Nu este uşor, suntem conştienţi că nu va fi uşor,

chiar dacă noi avem experienţă în televiziune, acest proiect este cu totul şi cu totul nou şi diferit.

Vom avea o echipă de filmare cu noi în permanenţă, ceea ce nu e puţin lucru, dar eu zic că vom face faţă cu bine.

Acest proiect este o provocare, nu ştiu dacă cea mai mare din viaţa noastră, dar cu siguranţă una dintre cele mai mari!”, a declarat Tavi Clonda.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *