Momente de panică pentru Andreea Tonciu. Vedeta nu-și mai duce fiica la grădiniță de teama că..

Momente de panică pentru Andreea Tonciu. Bruneta s-a căsătorit cu Daniel Niculescu și au împreună o fetiță superbă. De când a devenit mămică, viața Andreei Tonciu s-a schimbat radical. Rebecca, în vârstă de 5 ani este răsfățată de iubită de toți membrii familiei. Recent, bruneta a luat decizia de a nu-și mai duce fiica la grădiniță.

Mai mult, vedeta a trecut prin momente de panică. Andreea a declarat că  este aproape izolată din cauza cazurilor de coronavirus, motiv pentru care îi este teamă ca micuța să nu se infecteze pentru că este foarte sensibilă. ”Am scos-o de la grădiniță deoarece ea este un copil foarte sensibil și toate bolile le ia imediat, fiind și anotimpul rece sunt foarte multe viroze, plus coronavirus, mi-am pus un semn de întrebare și am zis că trebuie să stea cu mine acasă. Ei îi place cel mai mult din lumea asta să stea cu mine acasă, este dependentă de mine, cum și eu sunt dependentă de ea. Stăm împreună, facem activități, o duc la balet, o duc engleză și la dansuri”, a declarat Andreea Tonciu în exclusivitate la Antena Stars.

Andreea Tonciu a declarat că soțul ei este foarte ocupat în timpul zilei și poartă două măști. Fosta asistentă tv își verifică mereu partenerul dacă poartă masca pentru a lua toate măsurile de protecție. Andreea a mărturisit că este foarte stresată și își facea griji pentru fiica sa, mai ales că la grădiniță nu se purta masca de protecție. Astfel,bruneta a decis ca Rebbeca să stea acasă în această perioadă.

La ce a renunțat Andreea Tonciu de când a devenit mamă

Andreea Tonciu, 35 de ani, s-a schimbat total de când a devenit mamă și s-a căsătorit cu bărbatul iubit. Rebbeca o face cea mai fericită mămică, iar bruneta a renunțat la multe lucruri de dragul familiei. Aceasta a renunțat la aparițiile sexy și ipostazele provocatoare și se concentrează pe creșterea fiicei sale. „Mi s-a schimbat foarte mult viața, dar sunt foarte fericita. Sunt casnica. Toată săptămâna am gatit, am stat cu Rebeca și am facut curat. Acum este o perioada mai dificilă, pentru că îi dau dintisorii si nu prea mananca. Gatesc si pentru sotul meu, desi el nu prea e obisnuit cu mancarea gatita. Merg la piață nearanjată, nemachiată, nu mă recunoaște nimeni.”,a spus Andreea Tonciu.

laur