Momentul tensionat din curtea spitalului! Ce au fost nevoiți medicii să facă:

Au apărut primele imagini de la locul incendiului din Constanța. Vă reamintim că un incendiu a izbucnit, vineri, la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța. Focul a cuprins toată secția de terapie intensivă. Bolnavii au fost scoși în stradă.

Imagini dramatice de la Spitalul din Constanța

Scene parcă rupte din filme se petrec în aceste momente la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța. În urma unui incendiu izbucnit la secția de terapie intensivă, bolnavii au fost scoși în stradă cu tuburi de oxigen. Ba mai mult unii pacienți ce au avut nevoie de îngrijiri medicale au fost resuscitați în curtea spitalului. Este incredibil faptul că din nou se produce o tragedie în spitalele din România

Ce a transmis Ministrul Sănătății

Din nefericire până la acest moment există și victime la locul incendiului. În acest moment, ar exista opt morți după incendiul de la Spitalul din Constanța

„Referitor la incendiul din Spitalul de Boli Infecțioase Constanța vă informăm că, din primele date transmise de către Centrul Operativ pentru Situații de Urgență, în această dimineață se aflau internate în unitatea sanitară un număr de 113 persoane, din care 10 persoane în ATI. Toți pacienții vor fi transferați la Spitalul Județean De Urgență Constanța, la Spitalul de Pneumoftiziologie și un spital mobil ISU.

La solicitarea ministrului interimar al Sănătății, ai fost activate de către DSP Constanța și unitatile sanitare din Medgidia și Mangalia, în caz de nevoie. În acest moment, echipele sunt în misiunea de intervenție. ISU Constanța va prezenta intr-o declaratie de presă situația actualizată”, a transmis Ministerul Sănătăţii.

laur