Monica Pop il ataca dur pe Raed Arafat: “Ati devenit politist de oprimare si abuzuri”

Medicul oftalmolog Monica Pop critica in termeni duri masurile luate de autoritati privind impunerea certificatului verde. Aceasta il are in vizor si pe Raed Arafat.

“Scrisoare deschisa catre decidenti :

Vreti sa abateti atentia si sa dati vina pentru esecul vizibil al strategiei din pandemie pe cei citiva care au avut curaj si demnitate sa vorbeasca public despre erorile si neadevarurile spuse de decidenti, in frunte cu dr. Arafat! O armata de civili, politie si militari, cei care detineti puterea, dind vina pe cei care v-au criticat actiunile gresite, admiteti ca ati fost atit de slabi si de neconvingatori incit v-au invins citiva, cistigind increderea a 70% din populatie!!!

voi ati pierdut increderea a 70% din romani , singuri, din cauza manevrelor voastre !

La inceput, minimalizind boala, , apoi prin inducerea panicii, declaratiile mincinoase si contradictorii despre boala, , controversele despre vaccin, afirmatiile dupa interese politice si personale, luptele dintre voi,in dezinteresul romanilor, fraudele fiscale, etc!

Dezinteres si lipsa totala de organizare”

Agresivitatea, amenintarile si santajul, sint cuvintele voastre de ordine, acum! Presiunea ingrozitoare, pe vaccinare, cu conditionare si santaj, in loc de informatii corecte si convingere

medicala, netestarea in masa pe care n-ati permis-o, ati mai si minimalizat-o public, desi toate tarile o fac tuturor, nevaccinati sau vaccinati, singura care poate arata daca cineva e infectat, cu consecintele respective; spitale de campanie din banii nostri, nefolosite, nu medicamente, etc!!

Dezinteres si lipsa totala de organizare! Toate astea sint la baza starii grave de lucruri de acum! Domnule dr. Arafat, toata lumea e consternata de schimbarea dvs! Ati devenit politist de oprimare si abuzuri! Dusman al celor care v-au sustinut la greu! Medic si coleg ati fost… Cindva! Altceva asteptau romanii de la dvs! De medici, ce sa mai vorbim…!”, a scris Monica Pop pe pagina sa de Facebook.

laur