Monica Pop il ataca iar pe Raed Arafat: “Sa fie pedepsit. E unul dintre primii care au

Medicul oftalmolog Monica Pop este revoltata, din nou, pe seful DSU, Raed Arafat. Aceasta a postat un mesaj dur in care il acuza ca  “nu e specialist nici in pandemii, epidemiologie si , nici in virusoligue, dar el are ” dreptul ” sa spuna ce vrea”.

Iata mesajul integral al medicului Monica Pop, exact cum a fost scris:

“S. O. S !

★OAMENII NU UITA, domnule ARAFAT, AMENINTATORUL SEF!

◆MASURILE OPRESIVE SI FOARTE RAZBUNATOARE, POLITIENESTI, PROPUSE DE dl Arafat, secretar de stat in Ministerul de Interne, (si medic), IMPOTRIVA CELOR CRITICI, MAI ALES, A COLEGILOR DE BREASLA, PT A INCERCA SA ABATA ATENTIA ROMANILOR DE LA ESECUL SAU SI PT A INVINUI PE ALTII, 

TREBUIE INDREPTATE IN PRIMUL RIND EXACT IMPOTRIVA ▪︎SA!▪︎

SA FIE PEDEPSIT PENTRU AFIRMATII NEREALE, IN SPATIUL PUBLIC, CU CONSECINTE IN COMBATEREA BOLII!● , DIN NESTIINTA?! NU A RETRACTAT INSA NICIODATA, NU SCUZE, NIMIC!

Oricum NU e specialist nici in pandemii, epidemiologie si , nici in virusoligue, dar el are ” dreptul ” sa spuna ce vrea!

FACE In continuare GRESELI ! exemplu MINIMALIZAREA SI NEINTRODUCEREA TESTARII IN MASA, SI NU NUMAI!, DESI O INDICA TOTI SPECIALISTII!!! CONSECINTELE SINT GRAVE SI SE VAD!!! Pt a ABATE ATENTIA DE LA GRESELILE SALE, INCEARCA SA SPELE CREIERE!!!, DAR OAMENII NU UITA!! EL INCEARCA SA “TAIE” GITURI PTA-I SILI ” SA NU VIRBEASCA! PRIN OPRESIUNE!

◆EL E UNUL DINTRE PRIMII CARE AU RASPINDIT IN SPATIUL PUBLIC •NEADEVARURI DESPRE BOALA•, PANDEMIE •SI VACCIN!! •

STAU MARTURIE SI LE STIE TOATA TARA, LE-AU RELUAT MULTE POSTURI TV! SI SINT GRAVE! SINGUR A PROVOCAT NEINCREDERE IN EL!! SI, DIN PACATE, SI IN CEI CARE I-AU ASCULTAT UNELE SFATURI

DECI, ASPECTUL PUNITIV DRASTIC PROPUS DE ACEST OM, VINOVAT DE MULTE, TREBUIE SA AJUNGA, IN PRIMUL RIND EXACT LA EL! Pe nume. RAED. ARAFAT!

In rest, el, oricit ar vrea sa ia gitul “criticilor”, trebuie sa demonstreze ca afirnatiile lor sint nereale! Nebazate pe informatii si studii! Ale lui, multe. neadevarate,au fost destule!

laur