MONICA TATOIU A DEZVĂLUIT SECRETUL UNEI RELAȚII FERICITE! DUPĂ 38 DE ANI DE CĂSĂTORIE A SPUS TOT

Monica Tatoiu a făcut un anunț important pe rețelele de socializare. După 38 de ani de căsnicie a dezvăluit care este secretul unei relații fericite și longevive. Aceasta a mărturisit ce a legat-o în tot acest timp de soțul său și cum au reușit să treacă peste toate.

Monica Tatoiu a postat în mediul online o fotografie cu ea și soțul ei, de acum nouă ani, iar la descriere a adăugat micul secret ce le-a sudat relația. Femeia de afaceri a dezvăluit că pentru ca o căsnicie să fie trainică și longevivă este nevoie ca, în primul rând, partenerul de viață să îți fie și cel mai bun prieten.

Vedeta a mărturisit că doar astfel doi oameni pot trece prin greutățile vieții împreună. Aceasta a dezvăluit că un camarad de încredere este cel mai bun partenere pe care cineva îl poate alege.

„Au trecut 9 ani de la poză. Sunt 38 de ani de când pe pârtie am întâlnit un prieten pentru o viață. Pentru că fără prietenie o căsnicie nu durează. Cu un camarad alături lupți în tranșee, clădești adăposturi, spate în spate te ferești de atacuri, plângi pe umărul lui atunci când ești dărâmat de supărări. O căsnicie este ca o scufundare în adâncuri. Nu este legal să o faci fără un partener. Care îți dă aer atunci când s-a terminat butelia”, a scris Monica Tatoiu pe Facebook.

„Vă urez succes la găsit coechipierul”
Monica Tatoiu le-a mai spus fanilor din mediul online că partenerul de viață trebuie ales cu grijă, iar acest lucru poate dura un timp, însă așteptarea va merita. În final, vedeta le-a urat succes internauților în căutările lor.

Trebuie să te bazezi pe el și el pe tine. Chiar dacă câteodată fuge după o broasca țestoasă și tu după un pește colorat. Important este să îți găsești coechipierul care înțelege importanța siguranței în echipă. Până îl găsești mai rămâi fără aer. La tinerețe se poate. Vă urez tinerilor mei prieteni succes la găsit coechipierul la scufundări în viața”, a mai scris afacerista.

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *