Monstrul din parc. Scene de o violenţă extremă la locul de joacă.

Scene cumplite au fost surprinse, duminică, într-un parc de joacă din municipiul Hunedoara. Un bărbat a fost filmat în timp ce a agresat doi copii.

UPDATE: Tânărul care a agresat cei doi copii a fost reţinut pentru 24 de ore.

Fiul bărbatului de 29 de ani, un minor de 7 ani, a fost şi el lovit de către tânăr. El a fost solicitat la sediul Poliţiei Municipiului Hunedoara pentru a fi audiat ca victimă a violenţei în familie, în prezenţa reprezentanţilor DGASPC.

„Celălalt minor (cel trântit la pământ) are 13 ani şi a rămas internat, pentru investigaţii mai amănunţite (se pare că starea lui este bună). Minorul de 13 se pare ca se afla în parc neînsoţit. Autorul nu figurează cu antecedente penale şi a fost reţinut pentru 24 de ore”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

S-au extins cercetările şi cu privire la comiterea infracţiunii de tulburarea liniştii şi ordinii publice (fapta fiind comisă în loc public). „Din cercetări rezultă că minorul de 13 ani trântit la pământ este nepot al tânărului agresor (fiul surorii soţiei sale)”, a completat reprezentantul IPJ Hunedoara.

Ştirea iniţială:

Scene cumplite au fost surprinse, duminică, într-un parc de joacă din municipiul Hunedoara. Un bărbat a fost filmat în timp ce a agresat doi copii.

În imaginile surprinse cu un telefon mobil se poate vedea cum bărbatul se îndreaptă furios către un copil de doar câţiva ani care se dădea pe un leagăn, îl înjură, strigându-i „Vino aici, f… morţii mă-tii” şi îl ridică, strângându-l cu mâinile de gât până deasupra capului, apoi îl trânteşte cu putere pe caldarâm.

Copilul trântit în cap, în vârstă de 13 ani, a rămas neclintit din cauza durerilor.

Câteva secunde mai târziu, în timp ce primul copil zăcea pe jos, filmarea arată cum bărbatul se îndreaptă spre un alt copil, îl înjură şi îi face aceeaşi manevră violentă. Din unele informaţii, cel de-al doilea copil este chiar fiul agresorului.

Între timp, maai multe persoane se îndreaptă spre primul dintre copiii agresaţi pentru a-i acorda ajutor, în timp ce acesta rămâne nemişcat.

COPIL ÎN STARE GRAVĂ LA SPITAL
Din primele informaţii, oferite de martorii agresiunii, unul dintre copii a fost transportat la spital. În acelaşi timp, agresorul a fost reţinut de poliţişti.

„Duminică, în jurul orei 15.50, Poliţia Municipiului Hunedoara a fost sesizată pe numărul unic de urgenţă 112, despre faptul că un copil a fost trântit la pământ de un părinte în zona unui parc, situat pe raza municipiului Hunedoara. Imediat la faţa locului s-a deplasat o echipă de ordine publică care a stabilit faptul că în jurul orei 15:35 în timp ce se aflau lângă un leagăn doi minori s-au certat, iar la scurt timp tatăl unuia dintre ei l-a luat pe celălalt minor l-a ridicat, după care l-a trântit la pământ. Minorul a fost preluat de un echipaj al ambulanţei şi transportat la spitalul municipal Deva, pentru îngrijiri medicale

În urma cercetărilor, a fost identificat prezumtivul autor al faptei, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Hunedoara care a declarat că în momentul în care a auzit că fiul său s-a certat cu un alt copil, în spatele blocului, s-a adus la acesta şi într-un moment de furie l-a trântit la pământ, după care a plecat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de loviri sau alte violenţe si violenta în familie, iar persoana bănuită a fost condusă la sediul Poliţiei, urmând a fi dispuse măsuri legale”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *