MOTIVELE PENTRU CARE MIHAELA RĂDULESCU A DIVORȚAT DE TREI ORI. VEDETA FACE MĂRTURISIRI DESPRE MARIAJELE EȘUATE

Mihaela Rădulescu este una dintre vedetele care au avut parte de mai multe mariaje eșuate. Diva de la Monaco a ajuns de trei ori la divorț, chiar dacă, spune ea, putea face mai mult pentru căsniciile respective.

Prezentatoarea TV dă cărțile pe față și face lumină în despărțirile care i-au marcat viața. Nu a fost ușor să își încerce să-și întemeieze o familie de trei ori, iar apoi să privească cum totul se duce pe apa sâmbetei. Însă, totul s-a întâmplat cu un motiv. Vedeta mărturisește că nu poate da vina pe cineva sau ceva, astfel încât să afle cine a fost vinovat de eșecul din dragoste.

” Pot să dau vina, în ordine, pe muncă, pe mine, pe ei. Și tot nu vom ști adevărul. Dar știu că am învățat din toate și de la toți câte ceva bun.” , a declarat Mihaela Rădulescu pentru VIVA.RO

Mihaela Rădulescu: „O singură căsnicie m-a făcut să mă autoanalizez „
Chiar dacă a fost căsătorită cu Bogdan Rădulescu, apoi cu Ștefan Bănică și ulterior cu Elan Schwartzenberg, vedeta susține că nu a lăsat prea mult de la ea. Ar fi putut să o facă, cel puțin în căsnicia cu tatăl copilului ei, dar n-a făcut-o.

Privind la rece, o singură căsnicie m-a făcut să mă autoanalizez – ultima, cea cu tatăl copilului meu. Puteam să las mai mult de la mine, puteam mai mult, în general. În primul rând, de dragul puiului nostru.

Dar, așa a fost să fie și nu pot decât să-i mulțumesc cerului că am făcut și crescut un copil grozav cu cel mai bun tată din lume pentru puiul nostru.”, a mai adăugat vedeta.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *