Motivul din cauza căruia Daniela Gyorfi refuză să se căsătorească: „Am fost cerută, dar nu vreau pentru că…”

Invitată în cadrul emisiunii „Star Matinal”, de la Antena Stars, Daniela Gyorfi a dezvăluit care este motivul cauza căruia nu vrea să se căsătorească. Artista este într-o relație cu George Tal, bărbatul cu care are și o fetită, de mai bine de 15 ani, dar chiar și așa, nu îsi dorește să treacă la nivelul următor.

Daniela Gyorfi și George Tal formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Cei doi sunt impreună de mai bine de un deceniu jumătate, iar împreună au o fetiță de 9 ani, pe care și-au dorit-o enorm, mai ales că artista pierduse înainte de Maria, încă trei sarcini.

Motivul din cauza căruia Daniela Gyorfi refuză să se căsătorească

Iar pentru că acum are tot ce și-ar putea dori, Daniela Gyorfi a marturisit că faptul că nu este căsătorită cu George Tal nu aduce nici măcar o umbră de nefericire asupra relației sale, ci din contră. Artista consideră că semnarea unor acte nu ar face nicio diferență în dinamica relatiei pe care o are cu tatăl fetiței sale.

Mai mult decât atât, cântăreața a recunoscut că a fost cerută în căsătorie, dar ideea de a îmbrăca rochia de mireasă nu o încântă deloc.

„Nu vreau să mă mărit. De ce să mă mărit? Suntem foarte bine așa. Maria poartă numele tatălui său. Am fost cerută dar nu vreau. Nu sufăr de chestia asta. Maria nu a întrebat de ce nu ne-am căsătorit, dar a zis că foarte bine că ne-am întâlnit, că altfel nu se năștea ea. Nu simt nevoia să mă căsătoresc. Un bărbat dacă te înșală și pleacă o face oricum, nu ai ce să faci. Un act sau 10 copii nu te leagă de el. Eu îl iubesc pe George de 15 ani. De multe ori am vrut să ne despărțim, dar când iubești nu poți să pleci așa. Am și fost despărțiți vreo doi-trei ani dar după am decis să fim o familie”, a explicat cântăreața, în cadrul emisiunii matinale de la Antena Stars.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.