Motivul din cauza căruia Fulgy, fiul Clejanilor, a dispărut din lumina reflectoarelor:

Dacă înainte era o prezență nelipsită de pe micile ecrane, iată că acum Fulgy a dispărut de tot din lumina reflectoarelor! Motivul? L-au spus chiar părinții lui, Viorica și Ioniță de la Clejani, în cadrul unui interiu exclusiv pentru „Xtra Night Show”.

Fulgy a dispărut atât din lumina reflectoarelor, cât și din mediul online, făcându-i pe mulți să se întrebe ce anume se întâmplă cu acesta și dacă nu există anumite probleme pe care familia Clejanilor vor să le ascundă de ochii curioșilor.

Viorica și Ioniță de la Clejani au vorbit mai deschis ca niciodată despre cei doi copii ai lor și au ținut să precizeze că nu își mai doresc ca oamenii care nu îi cunosc, să intre în viața lor și să se dea cu părerea, mai ales când nu cunosc toate aspectele.

„Copiii ăștia doi sunt ai mei. Noi, ca părinți, nu credem că are cineva dreptul să se apropie de copiii mei sau să le zică ceva. Ei nu au dat nimănui în cap, nu au luat banii nimănui. Ce au făcut? Că au avut un anturaj prost?”, a spus Viorica de la Clejani.

De ce a dispărut Fulgy din lumina reflectoarelor

În continuare, Ioniță de la Clejani a dezvăluit că Fulgy a luat o pauză de la aparițiile publice din cauza unor probleme cu care se confruntă, dar și pentru că nu își mai dorește ca oamenii să îl pună la zid așa cum au făcut-o până acum.

”Se pregătește pentru altceva. Sunt oameni care nu vor să mai apară în spațiul public. Are problemele lui, se pregătește pentru viața lui. Face mult sport pentru că știe că sportul e sănătos. Așteptăm și un nepot de la el”, au spus Viorica și Ioniță de la Clejani la Xtra Night Show de la Antena Stars.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.