MOTIVUL INCREDIBIL DIN CAUZA CĂRUIA DOI ADOLESCENȚI AU FOST AMENDAȚI, ÎNTR-UN PARC DIN PLOIEȘTI:

Doi adolescenţi din Ploiești, care se sărutau pe o bancă dintr-un parc gol, au fost amendați de un polițist local pentru că nu purtau…mască de protecție.

Pentru gestul lor, cei doi tineri au avut de plătit câte 250 de lei. După ce a achitat amenda, mama băiatului a decis să ceară explicaţii conducerii Poliției Locale Ploiești pentru gestul făcut de omul legii.

„Fiul meu se afla în parc, pe bancă, în compania unei fete. Cei doi se sărutau, iar în jurul lor nu se afla nimeni. Polițistul local a venit din spate pentru a-i putea surprinde pe cei doi, iar apoi i-a amendat.

A scris în procesul verbal că băiatul meu a fost depistat în parcul de joacă pentru copii fără a purta mască de protecție. Mi se pare un abuz și o josnicie. Alte infracțiuni nu avea de constatat?”, a fost mesajul femeii publicat de Observatorulph.ro, alături de procesul verbal. Directorul Poliției Locale Ploiești a anunţat că va demara o anchetă, în acest caz, pentru a clarifica situaţia.

Câte amenzi s-au dat, în ultimele 24 de ore
Ca urmare a încălcării prevederilor Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, polițiștii și jandarmii au aplicat, în ziua de 27 ianuarie, 4.589 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 800.350 de lei.

De asemenea, prin structurile abilitate ale Poliției, au fost întocmite, ieri, 5 dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută și pedepsită de art. 352 Cod Penal.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.