Motivul pentru care Andreea Mantea nu va mai prezenta Puterea dragostei. Primele declarații: „Mi-a fost imposibil…”

Sezonul 2 Puterea dragostei este aproape de final, iar fanii emisiunii au avut parte de o reală surpriză. Andreea Mantea nu va mai prezenta următorul sezon al emisiunii. Care este motivul?

Sezonul doi Puterea dragostei este pe ultima sută de metri. În curând, fanii uneia dintre cele mai urmărite emisiuni de televiziune vor afla cine sunt marii câștigători, în finala care va fi difuzată pe data de 26 iulie, la Kanal D.

CRISTINA MIHAELA VA FI NOUA PREZENTATOARE A EMISIUNII PUTEREA DRAGOSTEI: „SUNT FOARTE FERICITĂ…”

Nu va dura mult, însă, și telespectatorii vor putea urmări un alt sezon, de data aceasta puțin diferit, căci Andreea Mantea, cea care ne-a obișnuit cu prezența ei zilnică în mijlocul concurenților din casa Puterea dragostei, nu va mai fi prezentatoarea emisiunii.

Cea care îi va lua locul este nimeni alta decât fosta concurentă de la Bravo, ai Stil!, Cristina Mihaela Dorobanțu, care va putea fi urmărită în sezonul 3 al emisiunii. Aceasta din urmă a făcut deja și primele declarații despre noul pas din viața ei și se declară extrem de încântată de ceea ce urmează.

„Sunt foarte fericită să fac parte din acest show extraordinar, Puterea Dragostei. Sunt nerăbdătoare să îi cunosc pe concurenți, să intru în atmosfera de la filmări. Va fi o provocare frumoasă pentru că e vorba despre dragoste, despre oameni care își caută sufletul pereche. Sper să le port noroc concurenților!”, a scris Cristina Mihaela Dorobanțu, noua prezentatoare a emisiunii Puterea Dragostei, pe rețelele de socializare.

MOTIVUL PENTRU CARE ANDREEA MANTEA NU VA MAI PREZENTA PUTEREA DRAGOSTEI. PRIMELE DECLARAȚII: „MI-A FOST IMPOSIBIL…”

Bineînțeles că mulți s-au întrebat de ce Andreea Mantea va fi înlocuită. Se pare că frumoasa brunetă își dorește din tot sufletul să se întoarcă acasă, în România, după luni întregi în care nu reușit să revină în țară din cauza pandemiei de coronavirus care a ținut-o departe de familie și de prieteni.

Acum, singurul lucru pe care și-l dorește este ca fiul ei, David, să crească alături de bunicii și prietenii lui din România. Vedeta Kanal D a pus fericirea și liniștea sufletească a micuțului ei deasupra șederii în Turcia.

„A fost o perioada foarte intensă pentru mine. A fost dificil în perioada pandemiei pentru că mi-a fost imposibil să mă întorc acasă, să îmi văd familia, prietenii. Acum îmi doresc să petrec cât mai mult timp cu ei, abia aștept să revin în Romania! Pe cât de tare mi-au umplut sufletul, fericirea și trăirile concurenților, pe atât de tare îmi doresc și abia aștept să îmi văd copilul bucurându-se alături de bunicii și de prietenii lui din România”, a declarat Andreea Mantea, vedeta Kanal D.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *