Mugur Mihăescu, în mijlocul protestelor împotriva Legii Carantinării din fața Guvernului! ”Cine spunea că n-am curajul să ies” / VIDEO

În această seară au început protestele împotriva Legii Carantinării din fața Guvernului, iar printre românii prezenți s-a numărat și actorul Mugur Mihăescu. Acesta le-a transmis un mesaj tuturor celor din Piața Victoriei.

Românii s-au adunat în această seară în fața Guvernului pentru a protesta împotriva Legii Carantinării care urmează să fie discutată de către Senat, după ce în ultimele zile s-au înregistrat recorduri în ceea ce privește infectarea cu COVID-19!

Mugur Mihăescu, mesaj pentru români! Actorul, în mijlocul protestelor din fața Guvernului!

Mugur Mihăescu este extrem de revoltat în privința decizilor care ar putea fi luate de Guvern în ceea ce privește restricțiile pe care România ar putea să le primească din nou după ce în ultimele zile au fost înregistrate cifre record al numărului de infectări cu COVID-19.

În această seară au început protestele din fața Guvernului în ceea ce privește Legea Carantinării, iar actorul a fost prezent în mulțime acolo unde a transmis un mesaj pentru toți cei aflați în Piața Victoriei.

”Nu mi-a fost frică atunci, nu mi-e frică acum! Să apărăm cu toții România. Să nu ne mai învrăjbim, să nu ne dăm capete în gură unul altuia! Libertatea e ceva cu care ne naștem. Fiți civilizați, fiți decenți. Cel mai greu e să facem revoluția aici. Stilul asta de revoluție l-aș dori de la societatea asta. (…) Cine spunea că n-am curajul să ies în piață și să mă ascund în fața unui calculator. N-am făcut-o în ’89 și nu o fac nici acum”, au fost doar câteva dintre cuvintele pe care le-a adresat celor prezenți.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *