N-ai să ghicești cine e! S-a lăsat de actorie și a devenit mamă, în mare secret, iar acum arată așa

Cameron Diaz și-a luat rolul de mamă în serios după ce a a avut ultima apariție într-un film în anul 2014. Aceasta a fost surprinsă recent în Beverly Hills, California cu fiica ei Raddix în brațe. Celebra actriță era îmbrăcată într-o rochie neagră lungă și cu bretele subțiri.

Purta sandale de culoare deschisă și avea o pereche de ochelari de soare roșii. Părul ei blond era strâns într-o coadă de cal, cu șuvițe atârnate în jurul feței.

Cameron Diaz și-a luat rolul de mamă în serios

Actrița este căsătorită cu Benji Madden alături de care are o fetiță pe nume Raddix. Cameron Diaz a apelat la o mamă surogat pe 30 decembrie 2019. Vedeta a fost văzută părăsind o casă privată după ce participase la un curs de înot pentru fetiță

De când nu a mai apărut în lumina reflectoarelor, actrița „Being John Malkovich’ și-a dedicat în mare parte timpul și energia asupra Avaline, o marcă de vin vegan și organic pe care a lansat-o împreună cu prietena și partenera ei de afaceri Katherine Power.

După ce s-a căsătorit cu Benji, chitarist principal și vocalist al trupei Good Charlotte, în 2015, actrița s-a dedicat total vieții de familie

„A trebuit să o iau de la căpăt și să-mi asum responsabilitatea pentru propria mea viață. Cu asta mă ocup. Sunt o mulțime de lucruri pe care a trebuit să le rezolv, multe relații pe care a trebuit să le repar, o mulțime de relații pe care a trebuit să le construiesc, care au fost absente în viața mea’, a declarat Cameron Diaz în momentul retragerii

Cum este viața ei de când a devenit mămică

De-a lungul timpului, actrița a povestit de nenumărate ori cum este viața ei de când a devenit mămică și cum trăiește această experiență. Micuța este o binecuvântare și în fiecare zi se bucură de tot ceea ce îi oferă perioada aceasta.

„Literalmente, în fiecare zi, există doar salturi și limite … și nu este același bebeluș ca și ieri. Ieri a dispărut literalmente, iar astăzi este o nouă zi, iar mâine va fi o nouă zi în care ea este un copil complet diferit. Este atât de plăcut să ajungi să vezi această creștere și să faci parte din ea și să o lași să fie ea’, a dezvăluit Cameron Diaz.

Actrița Cameron Diaz s-a drogat cu marijuana

Cameron Diaz, a recunoscut că în perioada cât a fost la liceu s-a drogat. Diaz a spus că își procura marijuana de la celebrul cântăreț Snoop Dogg.

„Am fost la același liceu cu Snoop Dogg. Era cu un an mai mare decât mine”, a spus actrița. Viața de atunci se pare că a fost de bun augur pentru Cameron Diaz care în prezent se bucura de statutul de mamă.

laur