Ne-am oprit și noi.” Culiță Sterp, gest de milioane. Artistul vrea să ajute o familie fără adăpost

Culiță Sterp este un artist foarte apreciat, atât de cei de casă, cât și de persoanele care îl cunosc, deoarece de fiecare dată a dat dovadă de bunătate, respect și de o educație foarte bună. El a recunoscut de fiecare dată că a început de jos și a muncit alături de familia lui pentru a reuși în viață.

Datorită muzicii are un succes uriaș, iar în momentul actual banii nu mai sunt o problemă pentru artist. Care este gestul de milioane pe care vrea să îl facă pentru o familie fără adăpost.

Culiță Sterp sare în ajutor ori de câte ori are ocazia și nu ezită să îi ajute pe cei care au cu adevărat nevoie.

În momentul actual, are evenimente prin toată țara, iar în drumul lui a întâlnit o mamă cu șase copii.

Aceștia locuiesc la margine de drum, într-un cort improvizat, iar în ciuda temperaturilor scăzute, cei mici răzbat frigul în picioarele goale, fără să mănânce și dezbrăcați.

Culiță Sterp i-a rugat pe cei care îl urmăresc că dacă trec prin Cavnic să se oprească la oamenii respectivi.

„Dacă treceți prin Cavnic, opriți-vă la oamenii ăștia, vă rog eu. Ne-am oprit și noi, le-am lăsat câte ceva”, a spus Culiță Sterp pe rețelele de socializare.

Artistul a fost cu adevărat impresionat de situația copiilor și a luat decizia de a le oferi și mai mult ajutor. Vedeta a spus că se gândește să se ridice o casă, dar pentru a face asta are nevoie și de ajutorul fanilor săi.

Unele dintre persoanele care îl urmăresc pe artist și-au dorit să ajute cu haine, materiale de construcții, mâncare, dar cu toate acestea au fost și oameni care nu au vrut să se implice în acest caz și au existat câteva persoane care au aruncat vorbe aspre asupra celor șase copii.

Artistul a spus, în mediul online, că din 2 mii de comentarii vede doar câțiva pe care îi poate număra pe degete că sunt dispuși să ajute, iar restul știu doar să judece.

„Din 2 mii de comentarii văd doar câțiva pe care îi pot număra pe degete care au spus că sunt dispuși să ajute, restul doar știu să judece. Că de ce a făcut atâția copii, că de ce ajutăm ucrainenii, că de ce nu se sesizează Protecția Copilului, etc… Așa suntem noi românii, așteptăm după unii și după alții în loc să plece schimbarea de la noi. Aveți si voi dreptate unii cu ce spuneți, dar copiii ăștia, săracii, n-au nici o vină. Mai bine îi ajutăm noi că, până îi ajută statul, mor de foame!”, a scris artistul pe Facebook.

laur