Nicolae Guță a intentat proces împotriva Narcisei. Manelistul face dezvăluiri dureroase despre băiatul lor:

Nicolae Guță dă startul unui alt scandal de familie. Manelistul mărturisește la Antena Stars că deja a intentat un proces împotriva fostei partenere, cunoscuta Narcisa. În cadrul emisiunii ”Showbiz Report”, artistul a făcut dezvăluiri dureroase despre băiatul pe care îl are cu bruneta.

Nicolae Guță se luptă să își salveze fiul.
Manelistul îi aduce acuzații grave Narcisei.
Nicolae Guță este tată a unsprezece copii, de care este foarte mândru și pe care spune că îi iubește în mod egal. Însă, manelistul i-a adus pe lume în urma a șase relații cu femei diferite, cu unele fiind acum la cuțite.

Printre cele cu care nu se mai înțelege se numără și celebra Narcisa. Femeia alături de care de nenumărate ori a apărut pe micul ecran provocând scandaluri foarte puternice, care a ținut multă lumea cu sufletul la gură, căci cei doi aduceau mereu câte ceva nou în prim-plan.

Acum însă, deși s-a retras din lumina reflectoarelor de ceva vreme, Nicolae Guță a revenit la Antena Stars și a detonat bomba.

Nicolae Guță, proces împotriva Narcisei pentru Alberto

În acest moment se pare că manelistul tună și fulgeră din cauza mamei copilului său. Și asta pentru că, spune el, din cauza Narcisei, copilul lor, Alberto este la un pas de a-și pierde chiar și libertatea.

Tocmai de aceea, pentru că mărturisește că băiatul a luat-o pe căi greșite, Nicolae Guță i-a intentat acum proces Narcisei și spune că lasă legea să își facă treabă și să îi salveze băiatul.

Pe Alberto am încercat să-l sun, dar nu mai răspunde nici el și nici Narcisa. Dar împotriva ei am intentat și un proces, căci copilul acum este pierdut și cu școala și cu muzica. Mi-a distrus copilul. El știe de cluburi, este traumatizat, terorizat, este pasabil de orice la ora actuală, chiar să-și piardă libertatea. Este într-un cerc vicios. Era să fie bătut, pus în genunchi pe Facebook să își ceară scuze. Într-adevăr este un copil rău, poliția intervine săptămânal între el și maică-sa. Ea e depășită de situație. Eu nu pot să-mi fac legea singur, ci pe cale legală”, a declarat, extrem de nervos, Nicolae Guță la ”Showbiz Report”.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *