Nicoleta Voicu, devastată de durere, după ce a fost dată uitării de propriul fiu:

Nicoleta Voicu a povestit cu lacrimi în ochi, în cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, cum după mulți ani de suferință și umilință pe care i-a îndurat din cauza fostului soț, a rămas singură, fiind dată uitării și de propriul fiu!

Viața bate filmul! O expresie care se potrivește mănușă Nicoletei Voicu! Artista a trecut printr-o adevărată dramă, din cauza fostului soț agresiv și gelos care a bătut-o și care i-a lăsat mari traume emoționale.

Deși de-a lungul anilor de chin a încercat să își păstreze masca de femeie fericită, pentru a-și proteja copilul de teroarea pe care o trăia, în cele din urmă artista a clacat și nu a mai putut ascunde durerea pe care o îndura.

Interpreta de muzică populară susține că divorțul de fostul soț a fost o decizie pe care a luat-o împreună cu fiul ei, care a susținut-o până în pânzele albe în ceea ce privește despărțirea de tatăl lui.

Nicoleta Voicu a mărturisit cu ochii în lacrimi, că deși a avut o relație extrem de bună cu fiul ei, ulterior acesta a dat-o uitării și a lăsat-o singură în clipele cele mai grele, fără niciun motiv, lucru care a devastat-o!

„Eu le-am dus (n.r. violențele îndurate din partea soțului) că am fost adult. M-a durut suferința copilului meu și acum mă doare că m-am dăruit pentru toți și am rămas singură. Nu îmi recunosc copilul. Nu știu ce oameni sunt în jurul lui, pentru că el a fost martorul multor suferințe. Cu el m-am consultat la divorț. Când am venit aici prima dată și am rămas singură și casa asta era goală. Era un hambar. Au fost multe lucruri grele.”, a spus interpreta de muzică populară, Nicoleta Voicu, în cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.