Nicoleta Voicu, devastată de durere, după ce a fost dată uitării de propriul fiu:

Nicoleta Voicu a povestit cu lacrimi în ochi, în cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, cum după mulți ani de suferință și umilință pe care i-a îndurat din cauza fostului soț, a rămas singură, fiind dată uitării și de propriul fiu!

Viața bate filmul! O expresie care se potrivește mănușă Nicoletei Voicu! Artista a trecut printr-o adevărată dramă, din cauza fostului soț agresiv și gelos care a bătut-o și care i-a lăsat mari traume emoționale.

Deși de-a lungul anilor de chin a încercat să își păstreze masca de femeie fericită, pentru a-și proteja copilul de teroarea pe care o trăia, în cele din urmă artista a clacat și nu a mai putut ascunde durerea pe care o îndura.

Interpreta de muzică populară susține că divorțul de fostul soț a fost o decizie pe care a luat-o împreună cu fiul ei, care a susținut-o până în pânzele albe în ceea ce privește despărțirea de tatăl lui.

Nicoleta Voicu a mărturisit cu ochii în lacrimi, că deși a avut o relație extrem de bună cu fiul ei, ulterior acesta a dat-o uitării și a lăsat-o singură în clipele cele mai grele, fără niciun motiv, lucru care a devastat-o!

„Eu le-am dus (n.r. violențele îndurate din partea soțului) că am fost adult. M-a durut suferința copilului meu și acum mă doare că m-am dăruit pentru toți și am rămas singură. Nu îmi recunosc copilul. Nu știu ce oameni sunt în jurul lui, pentru că el a fost martorul multor suferințe. Cu el m-am consultat la divorț. Când am venit aici prima dată și am rămas singură și casa asta era goală. Era un hambar. Au fost multe lucruri grele.”, a spus interpreta de muzică populară, Nicoleta Voicu, în cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars.

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *