Nimeni de la nuntă nu ştia ce se ascunde sub rochia ei: Apoi câinele o adulmecă şi simte că ceva nu este în regulă

De multe ori comportamentul ciudat al câinilor are la bază un motiv bine întemeiat – există cu siguranţă dovezi ale acestei teorii, deoarece câinii pot simţi de la distanţa când ceva nu este în regulă sau apariţia un pericol iminent.

Această poveste este o dovadă excelentă care adevereşte teoria.

În timpul unei nunţi care a avut loc în Nigeria, niciunul dintre oaspeţi nu bănuia că ceva era în neregulă… cu excepţia câinelui, care acum este venerat ca un erou.

Era primăvara anului 2017 când mai mulţi oaspeţi s-au adunat la o nuntă în Belbelo, Nigeria.

Fata a vrut să-l testeze, i-a scris iubitului că…
Mi-am crescut fata singură. Tatăl ei a părăsit-o…
Majoritatea locuitorilor satului erau la eveniment sărbătorind… dar nu aveau nicio idee că vieţile lor erau în mare pericol.

În toiul festivităţilor, o adolescentă s-a apropiat de mulţime. Ea ascunsese o bombă artizanală sub rochie – şi se pregătea să o detoneze chiar în mijlocul oamenilor.

Dar un câine, despre care se crede că aparţinea unuia dintre oaspeţi şi-a dat seama rapid că ceva nu era în regulă. Eroul cu patru picioare s-a îndreptat spre această femeie şi a atacat-o.

„Câinele a oprit-o pe terorista sinucigaşă de la detonarea dispozitivelor explozive improvizate în mulţimea de oameni”, spune purtătorul de cuvânt al poliţiei, Victor Isuku, pentru The Telegraph.

În loc să se întâmple o adevărata tragedie ca bomba să fi fost detonată în mijlocul mulţimii, aceasta a explodat departe de oaspeţi.

Atât terorista cât şi câinele au murit în deflagraţie, însă datorită acţiunii curajoase a acestui patruped, toţi oaspeţii de la nuntă au scăpat nevătămaţi.

Acum câinele este venerat ca un erou, iar locuitorii satului Belbelo îi vor fi recunoscători pentru totdeauna prietenului cu patru picioare care s-a sacrificat pentru a salva vieţile tuturor.

Câinii sunt într-adevăr prietenii cei mai buni ai omului, iar această întâmplare este o dovadă remarcabilă în acest sens.

Distribuiţi această poveste impresionantă în onoarea câinelui care şi-a sacrificat viaţa pentru a împiedica o tragedie.

laur