Ninge în România! Autoritățile au intervenit cu material antiderapant, după prima zăpadă

Toamna și-a intrat cu adevărat în drepturi, dar iată că și iarna a sosit. Deja primii fulgi de nea au apărut în țara noastră, iar autoritățile intervin cu material antiderapant. Primele imagini de pe Transfăgărașan

Vremea s-a răcit brusc, iar gradele în termometre au scăzut peste noapte, asta deoarece seara trecută România a raportat și primii fulgi de nea din acest an. Zăpada și-a făcut prezența pe Transfăgărașan, acolo unde în acest momente se intervine cu material antiderapant.

”Prima zăpadă pe Transfăgărășan. A VENIT IARNA! Din fericire deocamdata doar pe #Transfăgărășan…Colegii noștri de la Districtul Bâlea au intervenit în această dimineață cu material antiderapant în zona Bâlea Lac pentru a asigura condiții sigure de trafic.Îi rugăm pe șoferii care vizitează zona să circule cu prudență”, a anunțat Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov pe Facebook.

După cum putem observa și din imagini, într-adevăr un strat subțire de zăpadă s-a așternut pe carosabil pe Transfăgărășan, iar fulgii de nea continuă și în aceste momente să cadă.

Dacă pe Transfăgărașan ninge și au apărut primii fulgi de nea, în București și în mai multe județe din țară toamna se simte cu adevărat, asta deoarece vreme e destul de rece, vântul bate cu putere, iar oamenii sunt nevoiți să ia cu ei și umbrela.

Totodată, ploaia și-a făcut prezența încă de ieri în Capitală, iar vremea este în continuare închisă, iar așa va fi pe tot parcursul zilei de astăzi.

laur