NOI DETALII IES LA IVEALĂ DIN CULISELE CELUI MAI SURPRINZĂTOR DIVORȚ. RALUCA PASTRAMĂ VREA S-O DEA LA ”PACE”

După opt ani de căsnicie, Raluca și Pepe au decis să meargă pe drumuri separate. Iar, acum, noi detalii ies la iveală din culisele celui mai surprinzător divorț din showbiz-ul românesc.
Pepe și Raluca păreau să formeze cuplul perfect însă relația lor a fost destul de încercată de-a lungul timpului și nu au reușit să o salveze. Potrivit apropiaților cuplului, Raluca Pastramă vrea să îngroape securea războiului.
Sfătuită de familie, bruneta ar fi cerut un ordin de protecție împotriva lui Pepe ca să obțină custodia exclusivă a celor două fetițe pe care le are împreună cu artistul. Acum, însă, Raluca vrea să ajungă la un numitor comun cu artistul, pentru care miza nu sunt banii ci copiii lui.
”Pepe nu vrea răzbunare, dar nici nu vrea să fie călcat în picioare. Pentru Pepe fetele sunt miza, dar dacă se înțeleg în privința lor, o să fie ok. Dacă nu se înțeleg în privința lor, vor ajunge la proces. Pentru Pepe nu banii sunt miza.
Raluca este cea care caută pace cu Pepe. La tribunal i-a transmis lui Pepe foarte spășită că nu mai vrea scandal, că vrea să se înțeleagă, că a făcut tot scandalul cu ordinul de protecție pentru a putea să ia custodia fetelor, așa cum au sfătuit-o cei din familie.
Raluca este cea care caută pace cu Pepe. La tribunal i-a transmis lui Pepe foarte spășită că nu mai vrea scandal, că vrea să se înțeleagă, că a făcut tot scandalul cu ordinul de protecție pentru a putea să ia custodia fetelor, așa cum au sfătuit-o cei din familie”, au declarat surse din anturajul celor doi pentru Spynews.
Pepe și Raluca, partaj de 1.500.000 de euro
Conform surselor noastre, cei doi (încă) soți dețin în acest moment bunuri mobile și imobile în valoare de aproximativ 1.500.000 de euro.

Pe lista de partaj a lui Pepe și a Ralucăi se regăsesc următoarele: casa din zona Pipera, unde cei doi au locuit împreună până de curând și care este evaluată la 400.000 de euro; casa în care Raluca Pastramă a înființat grădinița pe care o administrează, evaluată la aproximativ 650.000 de euro; barul pe două etaje, deschis de Pepe în Calea Victoriei, evaluat la 550.000 de euro; o mașină Porsche Macan de aproximativ 65.000 de euro; o mașină Mercedes V Class în valoare de 50.000 de euro.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *