NOI DETALII PICANTE LEGATE DE DIVORȚUL DINTRE CLAUDIA PĂTRĂȘCANU ȘI GABI BĂDĂLĂU: „ȘTIAM CĂ O IUBEȘTE PE ALTA”

Divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău devine din ce în ce mai dur. Potrivit spuselor apropiaților cuplului spun că tata socru nu ar fi considerată pe artistă demnă să fie soția fiului său.
Se pare că Nicolae Bădălău este decis să depună plângere penală împotriva Claudiei Pătrășcanu, pentru că a divulgat conversații private ale familiei, cu scopul de a îi strica imaginea fiului său.
Mai mult, Gabi Gabi Bădălău a mai spus și că Claudia Pătrășcanu i-a cerut la divorț 15.000 de euro. Vineri seară, 22 ianuarie, Gabi Bădălău a arătat actele doveditoare de la medierea pe care a avut-o cu artista.
Potrivit actelor puse la dispoziție de Gabi Bădălău în emisiunea ‘Xtra Night Show’, de la Antena Stars, între cei doi soți au existat două variante de înțelegere.
În 2019, cei doi stabileau de comun acord ca solista să primească un apartament de 4 camere în Zona Nord Sisești pe numele copiilor și o mașină. La vremea respectică, Claudia nu avea pretenții pentru pensia alimentară a celor doi copii, Gabriel (6 ani) și Nicholas (4 ani).
La ce înțelegere au ajuns, de fapt, cei doi
Ulterior, cuplul a vornit despre o doua înțelegere, iar Claudia Pătrășcanu a mărit serios miza, cerând pentru cei doi copii nu mai puțin de 10.000 de euro lunar. Pe lângă această sumă, Gabi Bădălău era obligat să construiască o casă pe un teren de la Corbeanca, de 5 camere. Dacă nu ar fi construit vila, artista ar fi primit 100.000 euro despăgubiri.
Mai mult de atât, Claudia ar mai fi primit și mașină pe numele ei, iar copiii ar fi beneficiat de educație la școli înalte, unde se plătește lunar 2.500 de euro.
După ce Gabi Bădălău a făcut publice înțelegerile din acte, Claudia Pătrășcanu a intervenit telefonic la emisiunea lui Dan Capatos. Solista a făcut lămuriri în privința partajului.
„În 2019, atunci când Gabi și-a făcut amantă, eu am cerut acest divorț. Nici el și nici părinții nu au fost de acord. Am ajuns amândoi împreună cu avocații într-un cabinet de mediere.
În acel contract el mi-a zis: scrie ce-ți dorești. Eu am vrut să rămân în casa din Bolintin, să ne lase să stăm acolo și copiii să nu fie afectați și noi rămâneam doar prieteni. Știam că iubește pe alta. În 2019, am stabilit amândoi o sumă de 3000 de euro , dar el a zis să nu o punem pe hârtie pentru că vrea să vorbească cu părinții.
Gabi nu a mai venit
Peste o săptămână, am zis să revenim la mediere, dar Gabi nu a mai venit. În timpul acesta, el și-a continuat viața cu amanta, eu am rămas cu copiii în casă și el nu mai venea acasă.
M-a dat afară din dormitorul conjugal că el nu mă mai vrea, că iubește pe altcineva. Mi-am luat hainele și m-am mutat în dormitorul copiilor. Apoi am făcut a doua hârtie împreună, pentru că el mi-a spus că-și dorește un viitor mai bun pentru copiii, cea cu 10.000 de euro’, a declarat Claudia, la Xtra Night Show, citată de Tacataca.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *